Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Πέδρο Μάρτινς για το “αιώνιο” ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Πέδρο Μάρτινς για το “αιώνιο” ντέρμπι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο προπονητής των Πειραιωτών καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του "αιώνιου" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η 4η «στροφή» της Super League 1 είναι η αγωνιστική των ντέρμπι. ΠΑΟΚ – Άρης και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Η προσοχή όπως είναι λογικό πέφτει στο “αιώνιο” ντέρμπι με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τους Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει ήδη διαμορφώσει την σκέψη του για το ποιους και πώς θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Γκερέρο. Επιπλέον στην 11άδα θα επιστρέψει και ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ στα χαφ αναμένεται να τοποθετηθεί ο Καμαρά στο πλευρό του Γκιγιέρμε.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, ο Σα θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Μεριά και Σεμέδο να βρίσκονται στα στόπερ. Στην αντίθετη πλευρά από τον Κούτρη θα κινείται ο Ελαμπντελαουί, ενώ μπροστά από Γκιγιέρμε και Καμαρά θα παίξει ο Βαλμπουενά. Τέλος, στα «φτερά» του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Μασούρας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μικρή η ζήτηση για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Τα εισιτήρια για το “αιώνιο” ντέρμπι έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τον αγώνα, ωστόσο η ζήτηση τους δεν φαίνεται να είναι καθόλου ικανοποιητική για τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αφού ο κόσμος δεν έχει ανταποκριθεί για να γεμίσει το γήπεδο όπως έκανε τα παλαιότερα χρόνια. Ο λόγος για την απουσία του κόσμου είναι η κακή εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του Γιώργου Δώνη στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ειδικά η πρόσφατη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments