Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (21/9/19).

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τον τελευταίο καιρό εφαρμόσατε έναν εξαιρετικό συνδυασμό άρτιου σχεδιασμού και τακτικών κινήσεων! Αυτό αποδείχθηκε τελικά το καλύτερο εργαλείο, για να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά όλοι οι στόχοι σας. Το μέλλον σας φαντάζει πλέον πιο ρόδινο απ’ όσο φανταστήκατε, γι’ αυτό μην σταματήσετε να κάνετε σχέδια. Έχετε όλα τα φόντα να αγγίξετε την απόλυτη κορυφή!

Ταύρος

Καίριες αλλαγές και ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται στη ζωή σας, αγαπητοί Ταύροι! Είναι πιθανό αρχικά να σας αναστατώσουν ή να σας βγάλουν από την πορεία σας. Ωστόσο, σύντομα θα αντιληφθείτε πόσο θετική ήταν αυτή η ανατροπή στις συνήθεις πρακτικές σας. Όσο πιο ανοικτοί είστε στο να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τόσο πιο πετυχημένα θα είναι τα αποτελέσματα που θα σημειώνετε. Το νέο περιβάλλον που θα διαμορφωθεί, δεν θα απέχει από τις προσδοκίες σας. Αυτό θα συμβάλλει περαιτέρω στην απόφασή σας να αναδιοργανωθείτε και να εξελιχθείτε!

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε την ομαλή και ήρεμη ατμόσφαιρα, αγαπητοί Δίδυμοι! Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία, προκειμένου να αφιερώσετε χρόνο σε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, για να αποφασίσετε και τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Όσο έχετε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος και ξέρετε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο έπακρο. Έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να δείτε τα όνειρά σας να υλοποιούνται!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τον τελευταίο καιρό σας διέπει η ανάγκη να βοηθήσετε όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορείτε. Θέλετε να ενισχύσετε την προσπάθειά τους να χειριστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μιας και όλοι εύχονται να το έκανε κάποιος γι’ αυτούς, είναι βέβαιο ότι βρίσκεστε σε σωστό δρόμο. Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε, σε σημείο να ξεχάσετε τον εαυτό σας και τα δικά σας θέματα. Μια ισορροπία στο χρόνο και την ενέργειά σας είναι η καλύτερη πολιτική. Έτσι θα αποφύγετε τις υπερβολές και δεν θα εξαντλήσετε τις σωματικές και πνευματικές αντοχές σας!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πολλές εξελίξεις σας προσέγγισαν με τόση ταχύτητα τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό τώρα χρειάζεστε αποσυμπίεση, για να επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς. Αφιερώστε όσο χρόνο χρειαστεί για να βρείτε την ηρεμία και τις ισορροπίες σας, μέσα στο καινούργιο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Με συγκροτημένη σκέψη και συνετή στρατηγική, θα γίνετε πάλι δημιουργικοί και θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας!

Παρθένος

Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις και σοκαριστικές αποκαλύψεις μπορεί να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή η ατμόσφαιρα ενδέχεται να σας αποσυντονίσει και να σας απογοητεύσει… Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε λάθος εκτίμηση για κάποια πρόσωπα και πράγματα. Αντί να σας καταβάλει το γεγονός, χειριστείτε το ως μια ευκαιρία αναθεώρησης των καταστάσεων. Η αξιολόγηση, η οργάνωση και οι απαραίτητες αλλαγές, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και να μην βρεθείτε ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση!

Ζυγός

Έχει φτάσει επιτέλους η στιγμή να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Ζυγοί! Τώρα θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Χρειάζεται αποφασιστικότητα για να κάνετε τις δυναμικές κινήσεις που σχεδιάζετε. Με τα άστρα να τάσσονται στο πλευρό σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα: Στο εξής σας αναμένουν πολλές και ευχάριστες, μέσα σε ήρεμη ατμόσφαιρα!

Σκορπιός

Χρειάζεται να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Για να το καταφέρετε αυτό, πρέπει να προσγειωθείτε και να αντικρύσετε τη ζωή σας με ρεαλισμό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Σύντομα θα δείτε να σημειώνετε πρόοδο και να ανταμείβεστε, αρκεί να μην αφήσετε καμία άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη!

Τοξότης

Πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα διαταράξουν τη ρουτίνα σας και θα ανατρέψουν εντελώς το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Τοξότες! Επειδή πρόκειται για ευχάριστες διεργασίες, δεν πρέπει να σας καταβάλει η ένταση που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα. Εμείνετε στους στόχους σας, με ψυχραιμία και εστίαση. Έτσι θα ακολουθήσετε την ευνοϊκή πορεία των πραγμάτων και θα προσαρμοστείτε γρήγορα στα καινούργια δεδομένα!

Αιγόκερως

Η χαρωπή σας διάθεση σας κάνει εξαιρετικά δημιουργικούς και πνευματώδεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ώθηση που λαμβάνετε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα σας πάει προς τη σωστή κατεύθυνση για να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά σας. Αρχίστε να πορεύεστε στο μονοπάτι που θέλετε: Είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων σας και την πραγμάτωση των ονείρων σας!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τα άστρα στήνουν για εσάς ένα αίσιο πλανητικό σκηνικό! Αδράξτε την ευκαιρία, για να βελτιώσετε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Η ταχύτητα των εξελίξεων θα σας δώσει αρκετή ικανοποίηση, για να παραμερίσετε κάθε δισταγμό που μπορεί να είχατε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας: Εσείς ξέρετε ποια είναι η καλύτερη στρατηγική για να υλοποιήσετε τους στόχους σας!

Ιχθύες

Κάποια οικογενειακά θέματα μονοπώλησαν την προσοχή σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Ιχθύες. Επειδή αυτή η κατάσταση σας έχει κουράσει, χρειάζεστε άμεσα ανανέωση των ενεργειακών σας αντοχών. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στις ανάγκες της περιόδου, κάντε ένα βήμα την κάθε φορά και σύντομα θα έχετε απαλλαγεί από τα προβλήματα. Η ξεκούραση και η ανακούφιση δεν απέχουν πολύ ακόμη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments