Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο του Σαββάτου (21/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο του Σαββάτου (21/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο του Σαββάτου (21/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο του Σαββάτου (21/9/19).

Κριός

Ο/Η σύντροφός σας θα πρέπει να καταβάλλει προσπάθειες για να σας προλάβει, καθώς περνάτε από τη μία δραστηριότητα στην επόμενη. Προγραμματίστε κάτι διασκεδαστικό για απόψε το βράδυ… Και βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε οι δυο σας.

Ταύρος

Κάντε έρευνα πριν προχωρήσετε σε κάποια μεγάλη αγορά. Ακόμη και αν αφορά μόνο εσάς, ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας αποτρέψει από μια παρορμητική αγορά. Αν δεν είστε βέβαιοι, περιμένετε μερικές μέρες ακόμη.

Δίδυμοι

Σήμερα πάρτε εσείς τις πρωτοβουλίες. Κάντε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και στη συνέχεια πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας. Θα τους αρέσει που θα μπορούν να χαλαρώσουν, γνωρίζοντας ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Καρκίνος

Σήμερα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αφορμές για να θυμώσετε. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας, όταν αισθάνεστε ότι ψάχνεστε για καβγά. Ο/Η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει, αν πριν αντιδράσετε πάρετε μια βαθιά ανάσα και μετρήσετε μέχρι το εκατό.

Λέων

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας περνάτε καλά κάνοντας σχεδόν οτιδήποτε. Γιατί δεν περνάτε τους εαυτούς σας από μια δοκιμασία; Σκεφτείτε ο καθένας μόνος του τρελές ιδέες και στη συνέχεια επιλέξτε από κοινού μία και προσπαθήστε να την πραγματοποιήσετε.

Παρθένος

Σήμερα έχετε άφθονη ενέργεια για μια μέρα γεμάτη προκλήσεις και για να καταφέρετε να περάσετε ένα τρυφερό βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας. Και πάλι όμως, θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Αφήστε το γυμναστήριο για σήμερα. Θα βρείτε άλλες δραστηριότητες για να ιδρώσετε.

Ζυγός

Σήμερα η σχέση σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε στο μυαλό σας. Προγραμματίστε μια ιδιαίτερη βραδιά και πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσα σημαίνει για εσάς. Ακόμη και το ξέρουν, τους αρέσει να το ακούν από το στόμα σας.

Σκορπιός

Τα σχέδια που θα ξεκινήσουν σήμερα, έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Γι’ αυτό μην χασομεράτε, βάλτε και τον/τη σύντροφό σας στο κόλπο και προχωρήστε! Θα δείτε αποτελέσματα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Τοξότης

Η σχέση σας δεν χρειάζεται να είναι σοβαρή διαρκώς. Δημιουργήστε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα απόψε και περάστε μια διασκεδαστική νύχτα πάθους με τον/την αγαπημένο/η σας.

Αιγόκερως

Έχετε πολλά στο μυαλό σας σήμερα – αλλά δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι το να ανησυχείτε διαρκώς για αυτά. Συζητήστε τις ανησυχίες σας με τον/τη σύντροφό σας και μετά προσπαθήστε να τις ξεχάσετε. Θα τις αντιμετωπίσετε πάλι όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Υδροχόος

Αν είχατε την ελευθερία να κάνετε οτιδήποτε θέλετε, τι θα διαλέγατε να κάνετε; Σκεφτείτε το ενώ κάνετε τα σχέδιά σας για απόψε. Δοκιμάστε με τον/τη σύντροφό σας κάτι καινούργιο και για τους δύο.

Ιχθύες

Απόψε είναι η τέλεια στιγμή για να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε, ενθουσιάστε τον/τη σύντροφό σας με τις ικανότητές σας στην κουζίνα. Αν όχι, ανάψτε πολλά κεριά και παραγγείλτε απ’ έξω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments