Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Από εκείνον ξεκίνησε το γκολ του Ολυμπιακού

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Από εκείνον ξεκίνησε το γκολ του Ολυμπιακού
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Έλληνας μέσος έκανε την αρχή στη φάση του γκολ του Γκερέρο.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων δεν ήταν αυτοί που περίμεναν όλοι, αλλά ο Έλληνας μέσος ήταν από τους καλύτερους των “ερυθρολεύκων” στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gavros.gr, o Μπουχαλάκης εμφανίζεται, ματς με το ματς, ολοένα και καλύτερος και πιο ουσιαστικός. Κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, μέσα στο γήπεδο, ο Έλληνας μέσος βελτιώνει και την τεχνική του, αλλά και την αντίληψή του, μέσα στο γήπεδο.

Από εκείνον άλλωστε ξεκίνησε η φάση που έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Η μεγάλη μπαλιά του προς τον Τσιμίκα άνοιξε το παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στον αριστερό μπακ της ομάδας να βρει τον Γκερέρο και εκείνος με τη σειρά του να νικήσει τον Διούδη.

Η κίνηση του Μπουχαλάκη δείχνει ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο το πλάτος του γηπέδου και παράλληλα κερδίζει όλο και περισσότερο την εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς. Κι αν πολλοί είχαν αναρωτηθεί το εάν ήταν ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας του βασικού, εκείνος έδειξε ότι όχι απλά μπορεί, αλλά είναι ικανός και για να ξεχωρίσει.

Το ταμείο του ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» το γεγονός πως στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις, καθώς οι παίκτες έδειξαν να υπολείπονται σε δυνάμεις σε σχέση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν είχαν την ίδια ποιότητα, αλλά είχαν περισσότερα τρεξίματα. Ως… ταμείο, το τριφύλλι κατάφερε να αποδείξει ότι έχει σφυγμό έπειτα από δύο ντροπιαστικά αποτελέσματα. Μπορεί η νίκη να μην ήρθε (δύο βαθμούς έπειτα από τέσσερα ματς η συγκομιδή για το τριφύλλι), αλλά το γεγονός πως η ομάδα πάλεψε, έδειξε ότι στα προηγούμενα ματς, η ομάδα αδικούσε τον εαυτό της.

Όσο για τον Ολυμπιακό. Φεύγει από το ΟΑΚΑ με την πικρία πως θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς ουσιαστικά να κοπιάσει ιδιαίτερα. Από βαθμολογικής άποψης, η ισοπαλία αποτέλεσε μια χαμένη ευκαιρία, ώστε η ομάδα να μείνει μόνη πρώτη μετά το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής, έπειτα από την απώλεια δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments