Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι δύο παίκτες που έβλεπαν μαζί το ματς

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι δύο παίκτες που έβλεπαν μαζί το ματς
ΠΑΟΚ - Άρης: Οι δύο ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είδαν δίπλα δίπλα το υπόλοιπο του αγώνα.

ΠΑΟΚ – Άρης: Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Ματίγια θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της χρονιάς για τον Άρη, σκοράροντας στο 88ο λεπτό, αλλά ο Μίσιτς στο 97′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα.

Πρώτα, ο Λέο Μάτος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Σάσα να τον ακολουθεί στο 70ο λεπτό, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πτοήθηκαν και κάθισαν δίπλα δίπλα, κοντά στη φυσούνα, βλέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης, σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο, σύμφωνα με το metrosport.gr

Η φωτογραφία Μάτος και Σάσα

Τι έγινε στο ματς

Ντέρμπι για γερά νεύρα διεξήχθη στην Τούμπα, με τον Άρη να απειλεί με σπουδαίο διπλό, αλλά τον ΠΑΟΚ να σώζει την παρτίδα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μίσιτς να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, με τον Μάτος να απαντά δύο λεπτά αργότερα. Το ωραίο σουτ του Ματίγια έβαλε τον Άρη σε θέση οδηγού (88′), αλλά δύο λεπτά πριν από τη λήξη, ο Μίσιτς ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ. Με παίκτη λιγότερο τελειώσαν οι δύο ομάδες, καθώς ο Μάτος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67′ και ο Σάσα τον ακολούθησε στον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 71′.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Ζαμπά (58’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (15’ Λημνιός), Ακπόμ (70’ Σβιντέρφσκι).

Άρης: Κουέστα (46’ Έμαν), Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Φετφατζίδης (85’ Σόουζα), Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Ιντέγε, Γκάμα (64’ Λάρσον)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments