Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (22/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή (22/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (22/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (22/9/19).

  • Κριός

Σήμερα πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, ανεξάρτητα από το τι πρέπει να γίνει. Μπορεί να πρόκειται για κάτι που αφορά αποκλειστικά τον/τη σύντροφό σας αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει εσείς να δραστηριοποιηθείτε.

  • Ταύρος

Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και απλά προσπαθήστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή, ακόμη και στη διάρκεια μια δύσκολης μέρας. Αν ο/η σύντροφός σας είναι αγχώδης τύπος, θα πρέπει να τους καθίσετε κάτω με το ζόρι ή να τους αφήσετε να τριγυρνάνε εδώ και εκεί μόνοι τους.

  • Δίδυμοι

Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Αν πάλι είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση έτσι όπως είναι, μείνετε σιωπηλοί και απολαύστε το. Αν όχι, μιλήστε!

  • Καρκίνος

Δεν είναι μια ιδανική μέρα για αντιπαραθέσεις, διότι υπάρχει περίπτωση να σας ξεφύγει κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ξεστομίζατε ποτέ. Αν ο/η αγαπημένος/η σας θέλει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, δείτε μήπως μπορείτε να το αναβάλλετε. Αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

  • Λέων

Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσετε τον/τη σύντροφό σας να επιλέξει τις δραστηριότητες που θα κάνετε – εσείς περνάτε καλά παντού. Κερδίστε μερικούς επιπλέον πόντους, πηγαίνοντας κάπου που συνήθως αποφεύγετε να πάτε.

  • Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε πικρία για κάτι που αφορά την κοινή σας ζωή με τον/τη σύντροφό σας. Σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί, οπότε μην θίξετε ακόμη το ζήτημα. Αν και την επόμενη εβδομάδα αισθάνεστε το ίδιο, συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Ζυγός

Σήμερα είστε γεμάτοι με κοινωνική ενέργεια. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τον/τη σύντροφό σας ευτυχισμένο, ακόμη και αν είστε απασχολημένοι με χιλιάδες άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Συνεχίστε έτσι.

  • Σκορπιός

Είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε μια καινούργια φάση στη σχέση σας – ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με τον/τη σύντροφό σας. Με τη δική σας ενέργεια και με τις ιδέες του/της συντρόφου σας, μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα.

  • Τοξότης

Σήμερα βιώνετε μια νέα εισροή δημιουργικής ενέργειας. Αυτή θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας χαλαρό και διασκεδαστικό. Ίσως είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούργιο.

  • Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά θέματα που σας απασχολούν τώρα. Γι’ αυτό δείτε μήπως μπορείτε να αφήσετε στην άκρη για λίγο κάτι σημαντικό που είχατε κανονίσει με τον/τη σύντροφό σας. Θα δείξει κατανόηση – αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε.

  • Υδροχόος

Αν κάποιος μπορεί να βρει νέους τρόπους για να βελτιώσει τη σχέση σας, αυτός είστε εσείς. Αν δυσκολεύεστε να πείσετε τον/τη σύντροφό σας να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

  • Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας κρύβει κάτι, αλλά δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό που να βλάψει τη σχέση σας. Ίσως μάλιστα να πρέπει να σταματήσετε να το σκέφτεστε μέχρι να αποκαλυφθεί, ώστε να μπορέσετε να το δείτε στις πραγματικές του διαστάσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments