Αθλητισμός

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Μπήκαν στη λίστα της Λιβάγια και Μασούρας

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Μπήκαν στη λίστα της Λιβάγια και Μασούρας
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Οι Λιβάγια και Μασούρας έχουν μπει στη λίστα της Γερμανικής ομάδας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει ενδιαφερθεί πολλές φορές για παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς φόρεσαν και την φανέλα της με μεγάλη επιτυχία. Το ιστορικό που υπάρχει με την Ελληνική αγορά έχει κάνει την Άιντραχτ να έρχεται συχνά στη χώρα μας για να παρακολουθήσει παιχνίδια. Κατά καιρούς τα ονόματα των Καμαρά και Σισέ έχουν βρεθεί στο ρεπορτάζ της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τους Βασίλη Μπάρκα και Κώστα Γαλανόπουλο.

Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα, η Άιντραχτ φέρεται να ξεχώρισε δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάρκο Λιβάγια και Γιώργο Μασούρα που με τις εμφανίσεις τους με τα «κιτρινόμαυρα» και τα «ερυθρόλευκα» αντίστοιχα, είναι λογικό να προσελκύουν ακόμη περισσότερα βλέμματα. Η Άιντραχτ, βέβαια, είναι προς το παρόν πολύ μακριά από το να καταθέσει πρόταση για κάποιον εκ των δύο παικτών, που πρόσθεσε πρόσφατα στη λίστα της. Για την ώρα, έχει απλώς τσεκάρει τα ονόματά τους και αναμένεται να παρακολουθεί την πρόοδό τους.

Λιβάγια: Σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ

Από την πλευρά του ο Μάρκο Λιβάγια σε πρόσφατη συνέντευξη του ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα” για πολλά χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο και το ότι η ομάδα μου κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Ίσως το πρώτο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Εγώ σκόραρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχασα και δυο ευκαιρίες, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα».

Για τον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει. Φυσικά και στα ντέρμπι μπορεί να υπάρξει πολύ περισσότερος κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο που παίζουμε».

Για τις δικές του εμφανίσεις: «Εγώ αυτό που κάνω τα χρόνια που είμαι εδώ είναι να προπονούμαι στον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και τίποτα άλλο».

Αν θα μείνει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ; «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ναι, σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments