Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας

Μάρκο Λιβάγια: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας
Μάρκο Λιβάγια: Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν βρίσκεται μέσα στους εκλεκτούς της Εθνικής Κροατίας για τα ματς με Ουγγαρία και Ουαλία.

Μάρκο Λιβάγια: Τον τελευταίο καιρό ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Λιβάγια έχει συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα γκολ της ομάδας του από την αρχή της σεζόν. Οι εμφανίσεις του οδηγούν την Ένωση σε σημαντικές νίκες που την έβαλαν για τα καλά και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τα κατορθώματα του Μάρκο Λιβάγια έχουν κάνει τους φίλους της ομάδας να παραμιλάνε.

Ωστόσο δεν φαίνεται ότι έπεισαν τον προπονητή της Εθνικής Κροατίας. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν επελέγη από τον Ζλάτκο Ντάλιτς στην αποστολή της Κροατίας για τα ματς με την Ουγγαρία εντός (10/10) και την Ουαλία εκτός (13/10) για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι τέσσερις επιθετικοί που επελέγησαν είναι οι Φίλιπ Μπράνταριτς και Μίγιο Τσάκτας της Χάιντουκ Σπλιτ, ο Ντίνο Πέριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Μάρκο Ρογκ της Κάλιαρι.

Δείτε την αποστολή

Μάρκο Λιβάγια: Μπήκε στη λίστα της Άιντραχτ

Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα, η Άιντραχτ φέρεται να ξεχώρισε δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάρκο Λιβάγια και Γιώργο Μασούρα που με τις εμφανίσεις τους με τα «κιτρινόμαυρα» και τα «ερυθρόλευκα» αντίστοιχα, είναι λογικό να προσελκύουν ακόμη περισσότερα βλέμματα. Η Άιντραχτ, βέβαια, είναι προς το παρόν πολύ μακριά από το να καταθέσει πρόταση για κάποιον εκ των δύο παικτών, που πρόσθεσε πρόσφατα στη λίστα της. Για την ώρα, έχει απλώς τσεκάρει τα ονόματά τους και αναμένεται να παρακολουθεί την πρόοδό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments