Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έντονες βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έντονες βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου με νεότερη πρόβλεψη του αναφέρει πως την Τρίτη (24/9) ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες έχει χαλάσει αρκετά και το «μοτίβο» αυτό θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη (24/9), σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Από τις πρώτες πρωινές και προμεσημβρινές ώρες θα υπάρχουν στα νότια τις χώρας αρκετές συννεφιές, ενώ από το μεσημέρι δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες τοπικές μπόρες. Παράλληλα, από τα ξημερώματα θα υπάρχουν καταιγίδες στα δυτικά της χώρας, που ενδέχεται να επηρεάσουν και τη Θεσσαλία. Στα ανατολικά της χώρας θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά, ενώ στα νότια θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια.

Μετά το μεσημέρι στα δυτικά της χώρας τα φαινόμενα θα περιοριστούν αρκετά και θα πάρουν έναν πιο τοπικό χαρακτήρα. Στη Μακεδονία και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας ο καιρός θα καταστεί άστατος με έντονες βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, ενώ κάποιες τοπικές βροχές ενδέχεται να υπάρξουν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά και σε περιοχές των Κυκλάδων. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν παροδικές συννεφιές.

Τις νυχτερινές ώρες τα φαινόμενα θα εμφανίζονται στην βόρεια και βορειοανατολική χώρα, στα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου και σε περιοχές της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν παροδικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, φτάνοντας έως και τα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ στη Δυτική Ελλάδα θα είναι βορειοδυτικοί, φτάνοντας τα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση φτάνοντας μέχρι και τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, που μέχρι το μεσημέρι μπορεί να φέρει διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, φτάνοντας μέχρι και τα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 21 μέχρι και 27 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία θα υπάρχουν αυξημένες συννεφιές και δεν αποκλείεται να υπάρχουν τοπικές βροχές από τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος με μπόρες και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, νοτιοανατολικοί και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 μέχρι 24 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments