Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (23/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (23/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

  • Κριός

Έχει φτάσει η στιγμή να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αγαπητοί Κριοί: Η προσέγγισή σας σε κάποια θέματα είχε ψεγάδια, ακόμα κι αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε φωναχτά! Θα θέλατε επίσης να παραβλέψετε το γεγονός, ωστόσο τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Μην απογοητεύεστε. Τα άστρα θα αρχίσουν να τάσσονται στο πλευρό σας στο εξής, για να σας βοηθήσουν να μην κάνετε άλλα τέτοια λάθη στο μέλλον!

  • Ταύρος

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στην έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ταύροι! Είστε έτοιμοι να πάρετε στα χέρια σας τα ηνία όλων των θεμάτων της ζωής σας. Μπορείτε να τα θέσετε σε πιο δυνατές βάσεις, με αποφασιστικότητα και ελαστικότητα στην οπτική των πραγμάτων. Η ενίσχυσή σας με συμμάχους και υποστηρικτές, θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τα βάρη που κουβαλούσατε. Πλέον θα βλέπετε πολλές εναλλακτικές για την επίλυση των προβλημάτων σας!

  • Δίδυμοι

Να είστε σε διαρκή επαγρύπνηση στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Δίδυμοι! Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την πρόοδο των σχεδίων σας, φέροντας πολλές και προσοδοφόρες ευκαιρίες στο δρόμο σας. Αυτό θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας, για να κινηθείτε πιο μεθοδικά και στρατηγικά. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αρχίστε με την οργάνωση των επόμενων βημάτων, που θα σας φτάσουν πιο κοντά στην υλοποίηση ακόμα και των πιο φιλόδοξων ονείρων σας!

  • Καρκίνος

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε «εκκαθαρίσεις», αγαπητοί Καρκίνοι! Ανοίξτε την εβδομάδα απομακρύνοντας από την πορεία σας πρόσωπα και πράγματα που προσπαθούν να σας επηρεάσουν ή να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, γεμίζοντάς σας δυναμισμό και διάθεση για ανατρεπτικές πρωτοβουλίες. Η περίοδος ενδείκνυται για να βάλετε σε σειρά τις εκκρεμότητές σας, να τις ολοκληρώσετε και να περάσετε στη συνέχεια σε νέα ξεκινήματα. Σύντομα θα κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά αίσιες για το μέλλον σας!

  • Λέων

Πολλά θέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν πλέον, αγαπητοί Λέοντες! Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα δείτε τη ζωή σας πιο αισιόδοξα, χωρίς το αχρείαστο άγχος. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από την τάση σας να εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Συζητήστε με άτομα του περιβάλλοντός σας ή κάποιους ειδικούς, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε σταδιακά την ηρεμία σας. Όσο μένετε μακριά από συγκρούσεις και εντάσεις, θα βελτιώνετε η καθημερινότητά σας και θα νιώθετε πιο ανακουφισμένοι!

  • Παρθένος

Πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια από τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Παρθένοι! Στην αρχή αυτής της εβδομάδας, δείτε ξανά τη στάση που θα έπρεπε να έχετε κρατήσει απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους… Αυτή είναι καίρια στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα που έχουν δημιουργήσει, από την αφέλειά σας για τις προθέσεις τους. Στη συνέχεια θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς στο παρελθόν. Πλέον θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ένα ισορροπημένο και αίσιο κλίμα στη ζωή σας!

  • Ζυγός

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι, αγαπητοί Ζυγοί! Η καλή σας διάθεση θα είναι το καλύτερο εργαλείο στο εξής, για να αντικρύσετε τη ζωή σας με πιο αισιόδοξη οπτική. Ως αποτέλεσμα, θα σας είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε και να επιλύσετε όσες δυσχέρειες σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα καταφέρετε επιτέλους να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματα της καθημερινότητάς σας και να βελτιώσετε συνολικά τη ζωή σας. Σύντομα θα έχετε δημιουργήσει το ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον που αποζητάτε!

  • Σκορπιός

Παραμείνετε απόλυτα προσγειωμένοι και ρεαλιστές στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί! Είναι πιθανό να βρεθούν κάποιες δυσχέρειες στον δρόμο σας: Θα κληθείτε να τις χειριστείτε άμεσα και άρτια, προκειμένου να μην πέσετε σε παγίδες. Επιστρατεύστε τη λογική και τη διαίσθησή σας. Έχετε τα φόντα να είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τα εμπόδια και να τα ξεπερνάτε αλώβητοι!

  • Τοξότης

Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετό καιρό, αρχίζουν να απομακρύνονται! Αγαπητοί Τοξότες, μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον. Το ακόμα πιο θετικό στοιχείο, είναι ότι θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκτάτε πολλούς καινούργιους φίλους. Να ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα αποδειχθούν το κλειδί για τις μελλοντικές σας επιτυχίες. Θα σας βοηθήσουν να βρείτε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα όνειρά σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα κάνουν θαύματα στα σχέδιά σας!

  • Αιγόκερως

Ξέρετε πόσα ταλέντα και ικανότητες διαθέτετε, αγαπητοί Αιγόκεροι. Δεν είναι κρίμα να μην τα αξιοποιείτε προς τη σωστή κατεύθυνση; Φροντίστε να τα εκμεταλλευτείτε στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, για να αρχίσετε να κάνετε βήματα προόδου. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας ή να καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Η επιρροή των τρίτων μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές!

  • Υδροχόος

Νιώθετε κάπως απογοητευμένοι με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Υδροχόοι… Σαν να έχετε αποκοπεί από όλους και όλα ξαφνικά, σαν να είστε εντελώς μόνοι! Δεν πρέπει να αφήσετε τον αρνητισμό να επηρεάσει την καθημερινότητά σας, στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους για να ανακάμψετε. Η επαφή μαζί τους και η επιβεβαίωση της παρουσίας τους στο πλάι σας, θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε την ισορροπία σας!

  • Ιχθύες

Κάποια εμπόδια ενδέχεται να αναδυθούν στον δρόμο σας, αγαπητοί Ιχθύες. Είναι βέβαιο ότι έχουν την αφετηρία τους στο παρελθόν και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Αν δεν ολοκληρώσετε όσα έχετε αφήσει ημιτελή, δεν θα μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Αξιοποιήστε το αίσιο πλανητικό κλίμα στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας, για να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Όσο παραμένετε ήρεμοι και χωρίς εξάρσεις στις αντιδράσεις σας, θα έχετε θετικές εξελίξεις στις προσπάθειές σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments