Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (23/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (23/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (23/9/19).

  • κριός

Υπάρχει περίπτωση να αμφισβητηθεί η αυτοπεποίθηση ή η πίστη στην ελκυστικότητά σου τώρα? Αν ναι, τότε μπορεί να χρειαστεί μόνο μια φιλοφρόνηση από τον αγαπημένο σου για να αναπτερωθεί το ηθικό σου. Δεν θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να νιώσεις ευφορία…. και ίσως ν’ ακολουθήσεις αυτό, που στην αρχή δίσταζες να κάνεις.

  • ταύρος

Οι κοινωνικές ευκαιρίες μπορεί να είναι άφθονες αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός από το ταίρι σου αν εμπλακείς σε ό, τι διασκεδαστικό σχεδιάζει, επειδή θα του αποσπάς την προσοχή. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να εστιάσεις στον εαυτό σου και να κάνεις ό, τι σου αρέσει, στον ήσυχο και άνετο δημιουργικό σου κόσμο. Αν επιτρέψεις και στον αγαπημένο σου να συμμετέχει, τότε θα συνδεθεί υπέροχα με τον αισθησιακό κόσμο που μοιράζεσαι.

  • δίδυμοι

Κάτι που απαιτεί κοινή εστίαση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον εραστή σου, αν θέλετε και οι δύο να σκεφτείτε τρόπους, για την αντιμετώπισή του. Αυτό μπορεί να είναι η προσπάθεια ν’ ανιχνεύσετε ένα πρόβλημα που ο ένας από σας, δεν κατάφερε να λύσει μόνος του…..κι έτσι να ολοκληρώσετε το παζλ, μαζί. Αν συνδυάσετε τα διανοητικά σας ταλέντα, κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί.

  • καρκίνος

Αυτό το διάστημα, προσφέρεται η σύνδεση – ή ενδεχομένως η επανασύνδεση – στην ερωτική σου ζωή….και μπορείς να επωφεληθείς αναμφισβήτητα από την αλληλεπίδρασή σου, μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάποιος που ίσως πίστευες ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επικοινωνήσει μαζί σου ή ήταν απίθανο να έχετε κάτι κοινό…. μάλλον θα σε εκπλήξει! Μια παρόμοια ευχάριστη ανακάλυψη, προσφέρεται και για σένα που είσαι σε σχέση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ίσως δεν έχεις ιδέα πού θα μπορούσε να οδηγήσει, μια ανταλλαγή.

  • λέων

Αυτό που υποψιάζεσαι ότι μπορεί να είναι πολύ συνηθισμένο ή έχει τη δυνατότητα να είναι ανιαρό ή ανούσιο, θα μπορούσε να είναι καταλύτης για ένα ειδύλλιο, είτε είσαι μόνη ή σε σχέση. Κάτι που πιστεύεις με σιγουριά πως δε θα έχει ενδιαφέρον, μπορεί να σε παθιάσει….οπότε μη βιάζεσαι ν’ απορρίψεις κάθε ευκαιρία, που μπορεί αρχικά να σου φαίνεται δυσάρεστη.

  • παρθένος

Ό,τι αρχικά φαινόταν ασταθές στη σχέση σου, μπορεί να δείξει σημάδια σταθερότητας, τώρα. Ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί να αποφασίσεις, τι θέλεις να ζήσεις περισσότερο από μια στενή σχέση. Οι πρόσφατοι συμβιβασμοί θα μπορούσαν να σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς σε πτυχές της προσωπικής σου ζωής, από τις οποίες είχες απομακρυνθεί. Αν αυτό περιλαμβάνει ορισμένους φίλους, τότε αυτή η ανισορροπία μπορεί να αντιμετωπιστεί.

  • ζυγός

Για άλλη μια φορά, θα διαπιστώσεις το βάρος της ευθύνης που κουβαλάς στους ώμους σου, και αφορά την ερωτική σου σχέση. Αν βρίσκεσαι σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να συζητήσετε ή να επαναπροσδιορίσετε με τον εραστή σου, ποιος κάνει τι. Αν βρίσκεστε σε μια εκκολαπτόμενη σχέση, τότε θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποια συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, η εφησυχασμός μπορεί να έχει μικρή διάρκεια ζωής.

  • σκορπιός

Η εστίαση στις αντιληπτές ελλείψεις της σχέσης σου, μπορεί να είναι κατάλληλη για σένα, αλλά μπορεί να απομακρύνει κάποιον που επιθυμεί να έρθει πιο κοντά σου. Μπορείς να μεταφέρεις μια αρνητική ή απαισιόδοξη αύρα… χωρίς καν να μιλήσεις. Έλεγξε τους λόγους για τους οποίους αισθάνεσαι πως πρέπει να συμπεριφερθείς έτσι, καθώς επίσης και κάποιες σκέψεις ή φοβίες…που πιθανώς είναι αβάσιμες. Δε γίνονται ποτέ λάθη, από υπερβολική σύνεση. Αυτό να το θυμάσαι!

  • τοξότης

Μια συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει, σ’ ένα νέο επίπεδο τη σχέση σου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μονιμότητα σε όσα συμφωνήσετε…. γι’ αυτό πρόσεξε σε όσα λες ή συμφωνείς. Κάτι που βρίσκεται προσεκτικά κρυμμένο κάτω από το περιτύλιγμα, καλό θα ήταν να συζητηθεί πλέον φανερά…. αλλά δεν πρέπει να επιτραπεί στα συναισθήματα, να υπερισχύσουν της λογικής. Μόνο αν συνεχίσετε τις συζητήσεις με ανοιχτό και αμφίδρομο τρόπο, τότε θα εξασφαλιστεί, κάποια πρόοδος.

  • αιγόκερως

Το να αγαπάς κάποιον ή να σου αρέσει να βλέπεις κάτι με τη δική σου άποψη, μπορεί να μην είναι εύκολο… αλλά σίγουρα δεν είναι αδύνατο. Θα σου φανεί τόσο απλή μια κατάσταση, αλλά δεν φαίνεται πως θα συμφωνήσει μαζί σου, το ταίρι σου. Ίσως, να είναι προσκολλημένος στις παραδόσεις ή του αρέσει η ρουτίνα στη σχέση σας, και μάλλον εσύ πρέπει να τον ενθαρρύνεις, ώστε να υπάρξει περισσότερη ευελιξία στο δεσμό σας.

  • υδροχόος

Η διαίσθησή σου, μπορεί να είναι ο πιο αξιόπιστος οδηγός σου αυτή την εποχή για τα ερωτικά σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αυτό που αποκαλύπτεται ή φαίνεται διαθέσιμο αυθόρμητα, μπορεί να χρειαστεί από σένα να το αξιολογήσεις, για να δεις κατά πόσο είναι κατάλληλο ή όχι. Αν το ένστικτό σου, σου πει να προχωρήσεις αργά ή να κολλήσεις σε ό,τι σου είναι οικείο, τότε θα ήταν σοφή κίνηση, να το λάβεις υπόψη!

  • ιχθύες

Είναι όσα λες με σαφήνεια ή ειλικρίνεια, που θα γίνουν ο καταλύτης για την ένταση που θα επικρατήσει με τον εραστή σου. Αυτό που εσύ πιστεύεις πως θα βρει διασκεδαστικό ή πως είναι απίθανο να το πάρει προσωπικά, μάλλον θα έχει αντίθετα αποτελέσματα. Γι’ αυτό πρόσεχε! Μην δημιουργείς προβλήματα σκόπιμα, τώρα. Με την πιθανότητα να παρερμηνεύονται τα λόγια ή οι πράξεις σου, παίξτο εκ του ασφαλούς…και μη λες τίποτε, αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments