Αθλητισμός

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ετοιμάζεται για επιστροφή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ετοιμάζεται για επιστροφή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας στόπερ φέρεται έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό είναι γεγονός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη να κοιτάζει τη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία (28/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήδη ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο να να ανοίξει το ρόστερ και να βάλει στο… κόλπο κι άλλους ποδοσφαιριστές.

Αυτό θα γινόταν ανεξάρτητα από το τι θα συνέβαινε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Οπότε το παιχνίδι κόντρα στους Φθιώτες του δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σε αλλαγές. Και τα νέα αποκτήματα θα μπουν στην εξίσωση, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί που πλέον έχουν αρχίσει και ενεργοποιούνται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος να βάλει στο… κόλπο και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται σε όλες τις αποστολές του Ολυμπιακού και η εικόνα του είναι αρκετά καλή στις προπονήσεις.

Ο Μεριά είναι ήδη αρκετά φορτωμένος έχοντας πάρει πολλά ματς τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Ο Μαρτίνς είχε σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο έμπειρος στόπερ είχε παίξει βασικός στις 23 Ιουλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 22’ με τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει τη θέση του. Στο διάστημα που έπαιξε δεν είχε θέματα, ενώ και ο Σενεγαλέζος που τον αντικατέστησε ήταν αρκετά καλός. Αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα για να μπει στην ενδεκάδα και να δώσει ανάσες στον Μεριά, ο οποίος έχει κάτι ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι κάτι το σοβαρό.

Ζοσέ Σα: Άκουσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον αέρα του φαβορί. Επηρεασμένοι από την κούραση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την εικόνα που θα έπρεπε για να κερδίσουν το ντέρμπι. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη, αλλά αυτά τα ντέρμπι δεν κερδίζονται μόνο από την ποιότητα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του. Όπως αναφέρει το «Sportime», οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν στα αποδυτήρια, ότι είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί. Κατάλαβαν, ότι δεν έπρεπε να αφήσουν τον αντίπαλό τους να πιστέψει στη διεκδίκηση του ματς και πως δεν πρέπει να δώσουν στο μέλλον αντίστοιχα δικαιώματα, δουλεύοντας ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό και η εμφάνιση τους έχει πεισμώσει, καθώς δόθηκε αφορμή για σχόλια. Στο λιμάνι επεσήμαναν, ότι πρέπει να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά από την πλευρά τους, ώστε να εκλείψουν και αυτά τα σχόλια.

Παράλληλα, υπήρχε και ένα πρόσωπο που δέχθηκε θετικά σχόλια για όσα έκανε στο ΟΑΚΑ. Αυτός ήταν ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Πέδρο Μαρτίνς και των συμπαικτών του, καθώς είναι αλήθεια πως έσωσε από πολλές δύσκολες καταστάσεις τον Ολυμπιακό, πιάνοντας μέχρι και το πέναλτι του Μακέντα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν τυχεροί οι Πειραιώτες, χάρη στον ίδιο, που έφυγαν με την ισοπαλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments