Ελλάδα

Καιρός: Δεύτερος νεκρός από κεραυνό

Καιρός: Δεύτερος νεκρός από κεραυνό
Καιρός: Μέσα σε λίγες ώρες καταγράφηκε δεύτερος θάνατος από κεραυνό στη χώρα μας.

Καιρός: Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει ότι σήμερα Τρίτη (24/9) θα υπήρχαν ισχυρές βροχές σε κάποιες περιοχές. Το μεσημέρι άνοιξαν οι ουρανοί με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Σύμφωνα με το Meto σε αρκετές περιπτώσεις έπεσαν κεραυνοί. Κάποιοι από αυτούς αποδείχθηκαν θανατηφόροι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Νεκρός και ένας 35χρονος εργάτης

Λίγο νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του ένας εργάτης από το Πακιστάν. Ο άτυχος άνδρας περίπου 35 ετών -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- χτυπήθηκε από κεραυνό. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως πληροφορείται το patrisnews.com ο 35χρονος διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών, κοντά στο νέο νεκροταφείο. Όπως μας είπαν οι ομοεθνή του, όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί, χτυπήθηκε από τον κεραυνό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments