Video

Τοποθετήστε τις παλάμες σας δίπλα – Έχετε αυτές τις γραμμές; Δείτε τι σημαίνει (vid)

Τοποθετήστε τις παλάμες σας δίπλα – Έχετε αυτές τις γραμμές; Δείτε τι σημαίνει (vid)
Όσα μπορούμε να μάθουμε για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου εξετάζοντας το σχήμα, το μέγεθος και τα σημάδια των χεριών του.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν το μέλλον τους. Όμως το μόνο που έχουν να κάνουν για να το μάθουν είναι να κοιτάξουν τις παλάμες τους. Η χειρομαντεία είναι μία αρχαία τέχνη που εμφανίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και εφαρμόστηκε αρχικά στην ινδουιστική αστρολογία. Η λέξη “χειρομαντεία” σημαίνει “αυτά που μαθαίνουμε από το χέρι”.

Όσα μπορούμε να μάθουμε για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου εξετάζοντας το σχήμα, το μέγεθος και τα σημάδια των χεριών του. Η παλάμη του χεριού μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα για έναν άνθρωπο. Από την αρχή της ζωής του μέχρι και τον θάνατο.

Από την Ινδία η χειρομαντεία απλώθηκε σε όλη την Ασία και Ευρώπη και ακόμα και ο Αριστοτέλης φαίνεται να είχε ενδιαφερθεί, περνώντας τη γνώση στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά αυτή τη γνώση για να κρίνει το χαρακτήρα των αξιωματικών του. Πιθανότατα να τον βοήθησε, αν σκεφτεί κανείς ότι στα 15 χρόνια που έκανε τις κατακτήσεις του, δεν έχασε ποτέ σε μάχη.

Η χειρομαντεία επιβίωσε στα χρόνια, αν και πλέον τη θεωρούν ψευδο-επιστήμη και δεισιδαιμονίες. Βέβαια έχει τη δική της λογική. Κάθε γραμμή έχει κάτι να δείξει. Υπάρχει η γραμμή της καρδιάς, του έρωτα, των επαγγελματικών και άλλες. Ανάλογα με το μήκος των γραμμών, το αν τέμνονται και τη συμμετρία του χεριού, οι χειρομάντες μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα κάποιου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς διαβάζουν οι χειρομάντες τις γραμμές από τις παλάμες μας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments