Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (24/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (24/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (24/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (24/9/19).

Κριός 

Οποιαδήποτε υπερβολή κάνεις στην ερωτική σου ζωή, περισσότερο θα σε ζημιώσει παρά θα σε ωφελήσει, αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν είναι μια εκδήλωση αγάπης ή μια χειρονομία, που ελπίζεις ότι δε θα αφήσει καμία αμφιβολία στον εραστή σου για το τι αισθάνεσαι, θα ανακαλύψεις πως δε χρειάζεται να φτάσεις τόσο μακριά! Μπορείς να δείξεις το πάθος σου με όλους τους τρόπους….αλλά σε μικρές, μετρημένες δόσεις.

Ταύρος

Αν αισθάνεσαι πως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται περισσότερη διασκέδαση και λιγότερη σοβαρότητα, τότε ο Κόσμος φαίνεται να υποστηρίζει τα σχέδια που έχεις, για να απολαύσεις πιο ευφυείς αναζητήσεις. Υπάρχουν ερωτικά οφέλη… και με αυτό τον τρόπο. Είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη, ο αγαπημένος σου ή το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα χαρεί να σε δει να χαίρεσαι και θα σε βοηθήσει, προσπαθώντας να διατηρήσει τη λάμψη και την αισιοδοξία σου.

Δίδυμοι

Μια απόφαση της στιγμής ή μια παρορμητική κίνηση, μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα, αλλά θα σε κάνει να επανεξετάσεις πολλά, αργότερα. Μπορεί να πιστεύεις ότι μια αυθόρμητη πράξη για να επιδιώξεις κάτι, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη. Ωστόσο, κινήσου προσεκτικά. Η παρορμητικότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσεξίες – και πολλά «συγνώμη». Αυτό περιλαμβάνει και το να μιλάς…. χωρίς να σκέφτεσαι.

Καρκίνος

Αν νιώθεις πως έχει γίνει περιοριστική – ή ίσως ακόμη και κλειστοφοβική – η σχέση σου, τότε ίσως νιώσεις απαραίτητο να κάνεις αλλαγές. Αν η ελευθερία σου με κάποιο τρόπο καταπνίγεται, ή από τον εραστή σου που υπαγορεύει όρους ή επειδή σου δύσκολο πλέον να διασκεδάσεις, τότε η καταστολή της δυσαρέσκειας, σίγουρα δεν είναι η απάντηση. Η ευτυχία σου είναι σημαντική και πρέπει να την αντιληφθεί το ταίρι σου. Αυτό, ξεκαθάρισέ του το!

Λέων

Εκεί που οι άλλοι σε ρωτούσαν για τα ερωτικά τους προβλήματα, τώρα θα είσαι εσύ αυτή, που θ’ αναζητήσεις συμβουλές απ’ αυτούς. Αυτό που ανακαλύπτεις θα είναι ο καταλύτης που θα σε φέρει πιο κοντά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάποιος αναλαμβάνει το θέμα σου και θα σε βοηθήσει να επωφεληθείς από τη συμμετοχή του εραστή σου σε κάτι που αγαπάς. Και θα τον κάνει να νιώσει πως είναι απαραίτητος, για να σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Παρθένος

Μια σαφής γραμμή μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε αυτό που ελπίζεις να συμβεί στη σχέση σου και στη συντονισμένη προσπάθεια, που απαιτείται για να συμβεί. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαχωρίσεις τ’ όνειρο απ’ την πραγματικότητα! Και αν έχεις καλλιεργήσει μια ουτοπία στο μυαλό σου, τότε αυτό θα γίνει ξεκάθαρο. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις πού θα εστιάσεις τις παθιασμένες προσπάθειες, την προσοχή και την αγάπη σου. Λειτουργώντας πιο λογικά και προσγειωμένα, δε θα χρειαστεί να ξεφουσκώσει τίποτε.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τα δημιουργικά και ρομαντικά σου χαρίσματα, θα γίνουν αισθητά. Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να διασφαλίσεις ότι αυτό που υπόσχεσαι στον αγαπημένο σου, σ’ εξυπηρετεί. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος μπορεί να παρερμηνεύσει, αυτό που θεωρείς ότι είναι ερωτική διασκέδαση. Γι’ αυτό πρόσεχε.

Σκορπιός

Θα νιώσεις έντονη διάθεση για να κοιτάξεις προς το μέλλον της σχέσης σου. Πολλά απ’ αυτά που θέλεις να ζήσεις, μπορεί να είναι ιδιωτικά ή να συμβούν πίσω από κλειστές πόρτες. Ωστόσο, επικεντρώσου στις παρούσες εξελίξεις. Το μέλλον προσφέρει φανταστικές ευκαιρίες που βασίζονται, σε όσα συμβαίνουν εδώ και τώρα. Μην δίνεις μεγάλη έμφαση στο σημείο που θέλεις να βρίσκεσαι στο μέλλον, όταν όσα ζεις αυτή τη στιγμή, είναι συναρπαστικά!

Τοξότης

Η πίεση μπορεί να αυξηθεί στη σχέση σου… και κάτι θα πρέπει να αποχωρήσει σύντομα. Θα διαπιστώσεις πως μπορεί να είναι η απελευθέρωση κάποιων σκέψεων ή συναισθημάτων σου…..και θα μοιάζουν με χιονοστιβάδα. Είτε ανοιχτείς στον αγαπημένο σου είτε σ’ έναν έμπιστο φίλο, η επιθυμία να μιλήσεις, θα είναι πολύ έντονη. Ίσως να εκπλαγείς από αυτό που θ’ αποκαλύψεις, και να συνειδητοποιήσεις, ότι βρίσκεσαι με το σωστό άτομο!

Αιγόκερως

Μια δυνατή αίσθηση ισορροπίας μπορεί να χρειαστεί, μεταξύ της λογικής, της πρακτικής και της περιπέτειας στη σχέση σου. Μπορεί να μην τρελαίνεσαι από ενθουσιασμό για να εξαφανίσεις τη ρουτίνα από το δεσμό σου, αλλά ο εραστής σου μπορεί να σου ζητήσει να είσαι λογική και προσγειωμένη, για να μοιραστείς τη ρεαλιστική του στάση. Αν κάποιος γνωρίζει τα οφέλη από τις σταδιακές αλλαγές, τότε εσύ το ξέρεις καλά. Και πρέπει να γίνει τώρα.

Υδροχόος

Η αγάπη θα μπορούσε να ανθίσει εκεί που υπάρχει κάτι, που διευρύνει το μυαλό. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να είσαι αλλού φυσικά, μίλησε για απομακρυσμένα μέρη ή προορισμούς διακοπών με τον αγαπημένο σου. Αυτό θα σε απομακρύνει από πολλές ψυχοφθόρες καταστάσεις – και οτιδήποτε απαιτεί εκμάθηση ή εξερεύνηση είναι εξαιρετική πρόκληση για σένα! Όσο περισσότερο μπορείς να απομακρυνθείς από την καθημερινότητά σου, τόσο πιο δεκτική θα είσαι να μοιραστείς ερωτικές στιγμές με τον εραστή σου.

Ιχθύες

Η ανάγκη να πεις όσα σκέφτεσαι και να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου, θα ενταθεί σήμερα. Ωστόσο, πρέπει να καταλαβαίνεις πότε έχεις πει αρκετά…ειδικά αν πιστεύεις πως πρέπει να «δουλέψεις» κάποια σημεία. Μπορείς να επαναφέρεις ένα σημείο που είχε ληφθεί υπόψη από το αντικείμενο του πόθου σου, την πρώτη φορά. Μην υποκύπτεις στην ανάγκη να δώσεις τόση έμφαση στα λεγόμενά σου, όση πιστεύεις ότι χρειάζεται. Μόλις πεις αυτά που θέλεις να πεις, κάθισε και άκου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments