Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του

Όγκνιεν Βράνιες: Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του
Όγκνιεν Βράνιες: Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του Βόσνιου στόπερ, αλλά δύσκολα θα του δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Όγκνιεν Βράνιες: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της αγαπημένης του ΑΕΚ. Μόλις ένα χρόνο πριν είχε αποχωρήσει για την Άντερλεχτ. Η ομάδα από το Βέλγιο είχε βγάλει από τα ταμεία της 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός είχε μια καταστροφική σεζόν. Αποβολές, πειθαρχικά παραπτώματα και μέσα σε όλα ένα ροζ σκάνδαλο.

Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ έφτασαν στα όρια τους με τον Βράνιες με αποτέλεσμα να τον θέσουν εκτός ομάδας για μεγάλο διάστημα. Ο διεθνής στοπερ πίεσε πολύ και τελικά κατάφερε να πετύχει την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Το γεγονός πως βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που είναι ιδιαίτερα αγαπητός, τον έκανε να γυρίσει στον παλιό καλό του εαυτό. Είναι η κολώνα της “κιτρινόμαυρης” άμυνας και οι φήμες τον θέλουν να είναι στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής Βοσνίας.  Στην Άντερλεχτ παρακολουθούν φυσικά την πορεία του Βράνιες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού χωρίς να υπάρχει οψιόν. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Νέλσον Ολιβέιρα: Αποφασισμένος να παίξει με ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταγραφή που έκανε η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έγινε οικονομική υπέρβαση για να φορέσει ο 27χρονος τα «κιτρινόμαυρα». Μετά από ένα σύντομο διάστημα προσαρμογής, ο παίκτης της Ένωσης μπήκε για τα καλά στο κλίμα. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του ήταν ενθουσιασμένοι για το πόσο φτιαγμένος είναι με την ΑΕΚ παρά το γεγονός πως βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα.

Ωστόσο πάνω που βρήκε τα πατήματά του τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτός ο τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με την Λαμία. Πλέον ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά ακόμα δεν έχει μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν θέλει με τίποτα να χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου, άλλωστε, δεν υπολογίζει στον Ολιβέιρα λόγω των ικανοτήτων του σκοράρισμα, αλλά και σε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού. Προτίθεται, λοιπόν, να τον παρατάξει στη βασική ενδεκάδα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», εφόσον όλα πάνε καλά και ο παίκτης προπονηθεί κανονικά με το επόμενο σύνολο στα επόμενα 24ωρα.

Σε αυτό το σενάριο, που συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να εκπληρωθεί, όπως τονίζει η εφημερίδα «Τα Νέα», ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει στο ντέρμπι με σύστημα 3-5-2, θέλοντας να αξιοποιήσει παράλληλα, τόσο τον Ολιβέιρα με τον Λιβάγια όσο και τις δημιουργικές ικανότητες του Πέτρου Μάνταλου, τοποθετώντας τον στον άξονα. Περιμένει, όμως, να επιβεβαιωθεί πρώτα απόλυτα για τη συμμετοχή του Ολιβέιρα, που μάλλον θα είναι πραγματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments