Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο “Δικέφαλος του Βορρά” τρολάρει τους “κιτρινόμαυρους”

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο “Δικέφαλος του Βορρά” τρολάρει τους “κιτρινόμαυρους”
ΠΑΟΚ - Άρης: Μετά την «μάχη» της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μη χάνει ευκαιρία να τρολάρει τον Άρη.

ΠΑΟΚ – Άρης: Την πρώτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Άρη στην Τούμπα. Μάλιστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μίσιτς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σώζοντας την ομάδα του από την ήττα. Πάντως, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ το πρώτο πραγματικό ντέρμπι είναι αυτό που έρχεται με την ΑΕΚ. Έτσι τουλάχιστον έγραψαν με ενημέρωσή τους στο δελτίο τύπου για τη σημερινή προπόνηση (25/9) θέλοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο να πικάρουν την ομάδα του Άρη.

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του site του ΠΑΟΚ έγραψαν: «Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν πλησιάζει και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για τη μάχη της 5ης αγωνιστικής της Super League 2019-20 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

Μίροσλαβ Στοχ: Θέτει υποψηφιότητα για ενδεκάδα

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η παρουσία του έμπειρου Σλοβάκου εξτρέμ στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο Λέο Ζαμπά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας είναι τραυματίας. Κάτι που αναγκάζει τον Άμπελ Φερέιρα να… ανακατέψει την τράπουλα, κοιτώντας και στην μεριά του Μίροσλαβ Στοχ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το metrosport.gr.

Παράλληλα, ο Μπίσεσβαρ είναι πιθανόν να μετακινηθεί σε θέση πίσω από τον σέντερ φορ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Λημνιός να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στα δεξιά της επίθεσης, κάτι που ουσιαστικά αφήνει κενή τη θέση στα αριστερά, την οποία θα αναλάβει να καλύψει ο Σλοβάκος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με δεδομένο ότι ο Στοχ ανεβάζει συνεχώς στροφές στις προπονήσεις, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα, μετά από δύο συμμετοχές ως αλλαγή στα παιχνίδια κόντρα σε Αγιαξ και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Oι δύο απώλειες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Πέλκας και Μάτος για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν θα τεθούν στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι των Δικεφάλων. Ο Δημήτρης Πέλκας θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό οπίσθιος μηριαίος.

Ο Λέο Μάτος από την πλευρά του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και θα εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής. Πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες για τους «ασπρόμαυρους» καθώς αμφότεροι μέχρι σήμερα είχαν σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος καλείται να βρει του αντικαταστάτες των δύο ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments