Πολιτισμός

Depeche Mode: Ανακοίνωσαν νέο ντοκιμαντέρ από συναυλία στο Βερολίνο

Depeche Mode: Ανακοίνωσαν νέο ντοκιμαντέρ από συναυλία στο Βερολίνο
Depeche Mode: Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ για την πρόσφατη συναυλία του στο Βερολίνο.

Depeche Mode: Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “ Spirits in the Forest” και στιγμιότυπα από την τελευταία συναυλία τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ “ Spirit” το 2017 στο Βερολίνο.Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

Το “ Spirits in the Forest” δεν έχει τη συνήθη μορφή των ντοκιμαντέρ συναυλιών, καθώς εκτός από τα πλάνα της ζωντανής εμφάνισης του γκρουπ, ακολουθεί έξι θαυμαστές των Depeche Mode στα σπίτια τους, ενώ συζητούν για την επιρροή που ασκεί η μπάντα στη ζωή τους.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Anton Corbijn, ο οποίος οπτικοποίησε το άλμπουμ των Depeche Mode του 2014, Live in Berlin. Σκηνοθέτησε επίσης τα βίντεο για τα τραγούδια “ Behind the Wheel”, “ Personal Jesus” και “ A Question of Time”. Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι μια αναφορά τόσο στο άλμπουμ Spirit και την περιοδεία Global Spirit, όσο και στη σκηνή που εμφανίστηκε το συγκρότημα στη Γερμανία, Waldbühne (Forest Stage).

Depeche Mode: Το ξεκίνημα και η άνοδος

Η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούταν από τους: Dave Gahan (κύρια φωνητικά), Martin Gore (πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά, στιχουργική μετά το 1981), Andy Fletcher (πλήκτρα) και Vince Clarke (πλήκτρα, στιχουργική 1980–81). Ο Vince Clarke εγκατέλειψε το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ Speak & Spell (1981), και αντικαταστάθηκε από τον Alan Wilder (πλήκτρα, τύμπανα) με τον Gore να αναλαμβάνει την στιχουργική. Ο Wilder εγκατέλειψε το συγκρότημα το 1995 και από τότε οι Gahan, Gore και Fletcher συνεχίζουν ως τρίο.

Οι Depeche Mode είχαν 48 τραγούδια στα Βρετανικά Singles Chart και δώδεκα στην κορυφαία δεκάδα άλμπουμ στα Βρετανικά charts, δύο από τα οποία έφτασαν στην θέση #1. Σύμφωνα με την EMI, οι Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κάνοντάς τους το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής. Το περιοδικό Q αποκάλεσε τους Depeche Mode ως το πιο επιτυχημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που ο κόσμος έχει γνωρίσει και συμπεριέλαβε το συγκρότημα στη λίστα με τα 50 συγκροτήματα που άλλαξαν τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments