Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για το ντέρμπι

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για το ντέρμπι
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ποιοι έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι νταμπλούχοι Ελλάδος ολοκληρώνουν σιγά – σιγά την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1. Ο Άμπελ Φερέιρα έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς, θέλοντας να φύγει με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ, δίνοντας σαφές μήνυμα υπεροχής κόντρα στον έτερο δικέφαλο. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν προπονήθηκε την Τετάρτη λόγω ίωσης, ενώ στα πιτς θα μείνει ο τραυματισμένος Πέλκας και ο τιμωρημένος, Λέο Μάτος.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαρέλα και Ίνγκασον δίδυμο στα στόπερ και τον Γιαννούλη στα αριστερά της άμυνας. Όσον αφορά το δεξί άκρο, ο Φερέιρα βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο ή θα βάλει εκεί τον Κρέσπο. Ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να καλύψει τη θέση του Πέλκα, ενώ οι Λημνιός και Ζαμπά θα βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης, με τον Στοχ να διεκδικεί και εκείνος θέση στην ενδεκάδα.

Φερέιρα: “Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ”

Οι Πορτογάλοι της Σπόρτινγκ είχαν τον Άμπελ Φερέιρα ψηλά στη λίστα τους, καθώς αναζητούν τον διάδοχο του Μάρσελ Κάιζερ στον πάγκο τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport, ο ατζέντης του Φερέιρα, Ούγκο Καχούντα, μετέφερε στη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και τον 40χρονο προπονητή το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ. Η πρώτη πρόταση ήταν χαμηλή, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και απορρίφθηκε.

Από την πλευρά του, ο Φερέιρα είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και στον ατζέντη του πως δεν έχει καμία διάθεση αποχώρησης από την Τούμπα και δήλωσε πλήρως αφοσιωμένος στο πλάνο του. Στο οικονομικό για τον Πορτογάλο, η Σπόρτινγκ δεν έδινε ούτε τα μισά από τα 2 εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή στους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments