Ελλάδα

Έρχεται 4θέσιο αυτοκίνητο στην Ελληνική αγορά με τιμή 4.300 ευρώ

Έρχεται 4θέσιο αυτοκίνητο στην Ελληνική αγορά με τιμή 4.300 ευρώ
Ένα τετραθέσιο μοντέλο, το οποίο θα κοστίζει μόλις 4.300 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά η Lada.

Την επιστροφή του μοντέλου Lada Oka, η παραγωγή του οποίου είχε σταματήσει το 2008, ετοιμάζει πυρετωδώς η AvtoVAZ, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να αναμένεται να είναι και το φθηνότερο μοντέλο της. Οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει και γίνεται έντονη αναφορά πως το Oka θα επιστρέψει με σκοπό να συμβάλλει στην κερδοφορία της εταιρείας, χάρη στην χαμηλή τιμή πώλησής του.

Εξάλλου, η τάση της εποχής θέλει τα αυτοκίνητα να είναι μικρότερα σε μέγεθος, αλλά και φθηνότερα. Έτσι, το Oka, σύμφωνα με την AvtoVAZ, θα έχει τιμή εκκίνησης περίπου 300.000 ρούβλια (4.300 ευρώ), με την τιμή αυτή να είναι χαμηλότερη από εκείνη του Lada Granta, το οποίο ξεκινάει από 382.410 ρούβλια (5.455 ευρώ). Η συγκεκριμένη τιμή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και όπως αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία οι πωλήσεις του νέου Lada Oka, θα είναι υψηλές παρά τον έντονο ανταγωνισμό που θα έχει λόγω της κατηγορίας που τοποθετείται. Οι φωτογραφίες που βλέπετε αποτελούν τα πρώτα σκίτσα για το νέο μοντέλο, δημιουργία ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο σχεδιαστής έχει καταφέρει να συνδυάσει δυο μοντέλα της Lada. Το εμπρός μέρος προέρχεται από το Granta, ενώ το οπίσθιο τμήμα από το «συνταξιοδοτημένο» μοντέλο της μάρκας, το Kalina. Ωστόσο, όπως ανέφεραν και στελέχη της AvtoVAZ, πέραν του ονόματος και του αστικού χαρακτήρα που έχει το μοντέλο, δεν θα έχει κάτι άλλο κοινό με το παλιό Oka. Άλλωστε, στόχος της εταιρείας είναι το νέο Lada Oka να αποτελέσει ένα παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα κεντρίσει το αγοραστικό ενδιαφέρον υποψήφιων αγοραστών στις αγορές της Κίνας, της Ινδίας, ακόμα και της Λατινικής Αμερικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments