Ελλάδα

Χίος: Διασωληνωμένος ο 23χρονος με το πατίνι που συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ

Χίος: Διασωληνωμένος ο 23χρονος με το πατίνι που συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ
Χίος: Σε βάρος του 64χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Χίος: Στο Νοσοκομείο της Χίου νοσηλεύεται διασωληνωμένος πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 23χρονος φοιτητής,  ο οποίος συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Καρφά την ώρα που οδηγούσε  ηλεκτροκίνητο πατίνι . Το αυτοκίνητο παρέσυρε το νεαρό με το πατίνι, όταν μπήκε στο αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας ένα δίκυκλο.

Σε βάρος του 64χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος γιατί μετά το τροχαίο εγκατέλειψε τον τραυματία. Ο 64χρονος εντοπίστηκε αργότερα από την Τροχαία στελέχη της οποίας χρησιμοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας σε παρακείμενα του τόπου του ατυχήματος καταστήματα.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Χίου, διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στις 24-09-2019, σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Χίου. Στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό όχημα οδηγούμενο από 64χρονο ημεδαπό και ηλεκτρικό όχημα (πατίνι), που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός.

Κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο 24χρονος, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

Ο 64χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments