Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (25/9)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (25/9)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για αύριο Πέμπτη (25/9).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για αύριο Πέμπτη (25/9).

Κριός

Μην αφήνεις την αβεβαιότητά σου, να δημιουργήσει σύννεφα πάνω από την ερωτική σου ζωή τώρα. Αισθάνεσαι πως τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης σου και νιώθεις ανασφάλεια και απογοήτευση.

Παρόλο που θα μπορούσες να έχεις σταθερές ιδέες, για το τι θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πρέπει να τις αποκαλύψεις στο ταίρι σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το μέλλον της σχέσης σου, να μην μπορεί ν’ αποτελέσει πηγή ευχαρίστησης!

Ταύρος

Έχεις μια τάση για επανάσταση και θα τροφοδοτήσει την επιθυμία σου για ελευθερία! Αν όμως νομίζεις, ότι αυτός που αγαπάς συμφωνεί με την ανάγκη σου για απόσταση, τότε η ανακρίβεια αυτής της πίστης, θα σου ξεκαθαριστεί σύντομα.

Μην πείσεις τον εραστή σου, πως του κάνεις χάρη, επειδή του επιτρέπεις να έχει μεγαλύτερο έλεγχο σε μια κοινή σας κατάσταση.

Σημείωσε τη λέξη-κλειδί – κοινή κατάσταση! Υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσεις, πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή ή η υποστήριξή του συντρόφου σου!

Δίδυμοι

Από τη μία πλευρά, μπορεί να γνωρίζεις πόσο παθιασμένες γίνονται οι ιδέες σου καθώς η Σελήνη επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ωστόσο, ακριβώς όπως είσαι έτοιμη να κάνεις σέξι βήματα στα ερωτικά σου, θα έχεις και την ανάγκη να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό αν θέλεις να τονώσεις την αγάπη για τον εαυτό σου, τώρα. Κάτι τέτοιο μπορεί να ενισχύσει το ρομαντικό δυναμικό σου και να σε κάνει ακόμα καλύτερη σύντροφο, για κάποιον τυχερό!

Καρκίνος

Μπορεί να είναι μια εποχή που γνωρίζεις πως η αισιοδοξία σου είναι ενισχυμένη…αλλά συνειδητοποιείς πως αυξάνεται παράλληλα, η συναισθηματική ένταση. Αν είσαι σε σχέση, τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να εντοπίσεις μια ευκαιρία, ώστε να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις το δεσμό σου. Αλλά μπορείς να επωφεληθείς, αν αναθεωρήσεις τους στόχους σου, για να βεβαιωθείς, πως μπορείς να τους πετύχεις. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο πρόθυμη είσαι, ν’ αγκαλιάσεις τις καινούργιες ισορροπίες στη σχέση σου.

 Λέων

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα βοηθήσει να λάμψει η αυθεντικότητά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο ποιοτικός χρόνος που περνάς με τον εαυτό σου, θα σε αναζωογονήσει. Αν είσαι ελεύθερη, οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα υποστηριχθούν από έντονο πάθος και θα πάρεις θάρρος, να διακινδυνέψεις με την καρδιά σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχεις έντονη ενέργεια για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να ξαναβρείς το κέφι σου. Συνδέσου μ’ αυτό και εφάρμοσέ το, με γενναιοδωρία!

Παρθένος

Όσο κι αν θέλεις να νιώθεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια, θα αποδειχθεί λιγάκι δύσκολο εξαιτίας της Σελήνης, που επηρεάζει τις αλλαγές. Ξέρεις πως φοβάσαι τα σκαμπανεβάσματα και θα σου γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο, πως η διαμόρφωση της σχέσης σου, απαιτεί ν’ απελευθερωθείς από ό,τι σε εμποδίζει. Μόνο έτσι θα δοκιμάσεις τη χαρά και την ελευθερία που θέλεις. Και τα δύο σου προσφέρονται, αν αποφασίσεις να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και καταλάβεις πως το να είσαι ευάλωτη, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας.

Ζυγός

Η καρδιά σου γεμίζει με δημιουργικότητα και πάθος, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι έτοιμη να πας τη σχέση σου, στο επόμενο επίπεδο αυτή τη στιγμή…και κοιτάζοντας προσεκτικά τις πολλές παθιασμένες δυνατότητές σου, γεμίζεις με δικαιολογημένο ενθουσιασμό. Κάθε προσπάθεια που κάνεις για τα ερωτικά σου, είναι απαραίτητη για να φέρεις ένα νέο κεφάλαιο – ή μια νέα εποχή. Άφησε τον ενθουσιασμό σου, να φέρει την αλλαγή, που μπορεί να μεταβάλει σημαντικά την ερωτική σου ζωή, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Θα έχεις κίνητρα για να μεταφέρεις τα παθιασμένα σχέδιά σου, σε ένα νέο επίπεδο καθώς η Σελήνη στοχεύει στις φιλοδοξίες σου. Αυτό μπορεί επίσης να συμπέσει με κάποια ευπρόσδεκτα ή θετικά νέα από τον αγαπημένο σου, που μεταφέρει τη σχέση σας, σε νέα και περιπετειώδη περιοχή. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις την κοινή λογική και την αυτοπειθαρχία, για να εστιάσεις στην κατεύθυνση, που βαδίζετε τώρα μαζί. Αλλά όσο τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου παραμένουν υψηλά, θα μπορούσε να υπάρχει κάτι δυνητικά συναρπαστικό, για να είσαι στη θέση του οδηγού στην εξελικτική σας πορεία.

Τοξότης

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια συναρπαστικά τυχαία γεγονότα, που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς σε νέα επίπεδα παθιασμένου δυναμικού. Η γενναιόδωρη και ερωτιάρα Σελήνη από τον Λέοντα, φωτίζει τη διεύρυνση του μυαλού και της περιπέτειας, βοηθώντας σε να αφαιρέσεις το φιλέ ασφαλείας, όταν πρόκειται να ρισκάρεις ερωτικά. Πιθανότατα πιστεύεις ακράδαντα στο γεγονός, πως ό, τι σκέφτεται το μυαλό σου, μπορείς να το πετύχεις. Και η προσπάθειά σου να κινηθείς πιο κοντά στον παθιασμένο σκοπό σου, βασίζεται στο ότι σκέφτεσαι ανοιχτόμυαλα και στοχεύεις ψηλά τώρα.

Αιγόκερως

Για άλλη μια φορά, τα οικονομικά θέματα θα σε τρελάνουν. Ιδιαίτερα με το πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Η Σελήνη αναδεικνύει όλες τις κοινές επενδύσεις και τονίζει τα οικονομικά οφέλη της συνεργασίας με τον εραστή σου. Παρόλο που ίσως είναι πολύ πρώιμο να βάλετε τα πράγματα κάτω και να σκεφτείτε μαζί, υιοθετώντας μια στάση συνεργασίας, θα ενισχύσετε τη σχέση σας – συναισθηματικά, ουσιαστικά και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά σαν ζευγάρι!

Υδροχόος

Παρόλο που δεν μπορείς να κρατήσεις μυστικό το γεγονός πως θέλεις να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο, η συνεργασία με τον εραστή σου, θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο, αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις…. και προτού καταφέρεις να προσδιορίσεις τον καλύτερο τρόπο για ένα ρομαντικό σχέδιο, μίλησε ανοιχτά για όλες τις ιδέες και τις ανησυχίες σου, από την αρχή. Αν υπάρχει κάποιος δισταγμός ή φόβος που συνδέεται με το βήμα που πρέπει να κάνετε μαζί, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επισημάνεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη επηρεάζει την καθημερινότητα και τις υπηρεσίες σου απέναντι στους άλλους, υπογραμμίζοντας τι είναι εφικτό, αν δείξεις πάθος για τους πιο σέξι στόχους σου. Φυσικά, πρέπει να είσαι ρεαλίστρια και να μην περιμένεις να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, μ’ ένα γιγαντιαίο βήμα. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις τη συναισθηματική ενέργεια, σε ό, τι εμπνέει την καρδιά σου. Είσαι αναγκασμένη να δεις, πως με τη συνεργασία, θα δημιουργηθεί ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου. Και η σχέση σου, θα δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, μ’ αυτόν τον τρόπο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments