Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης (26/9)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης (26/9)
Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης (26/9).

Ζώδια: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Πέμπτης (26/9).

Κριός

Αν το γεμάτο πρόγραμμά σας σήμερα δεν σας αφήνει χρόνο για να δείτε τον/την αγαπημένο/η σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε άλλους τρόπους επικοινωνίας. Ένα «πονηρό» τηλεφώνημα θα σας βοηθήσει να γεμίσετε το κενό μέχρι να ξαναβρεθείτε από κοντά.

Ταύρος

Αν μοιραστείτε σήμερα τα βαθύτερα σας συναισθήματα με τον/την αγαπημένο/η σας είναι βέβαιο ότι θα έχετε θετική ανταπόκριση. Να είστε σίγουροι ότι θα ακούσουν προσεκτικά ό,τι τους πείτε. Τα μυστικά σας είναι ασφαλή μαζί τους.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνεστε τόσο καλά, η διάθεση για φλερτ σας βγαίνει αυθόρμητα. Ενθουσιάστε τον/τη σύντροφό σας περνώντας όλη τη μέρα σήμερα με πειράγματα και παιχνίδια. Και απόψε το βράδυ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να κάνετε τις σκέψεις σας πράξη.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε καταβεβλημένοι από ένα έργο με πολλές πλευρές αλλά μην αφήσετε όλη αυτή την πίεση να σας ρίξει ψυχολογικά. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και στη συνέχεια αφήστε το πίσω σας και προγραμματίστε ένα χαλαρό βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας.

Λέων

Η σκληρή σας δουλειά αποδίδει και ο/η σύντροφός σας έχει εντυπωσιαστεί από την επιτυχημένη σας πορεία. Επιτρέψτε τους να καυχηθούν για εσάς. Θα αισθανθείτε υπέροχα αν τους ακούσετε να μοιράζονται με τους άλλους τα επιτεύγματά σας.

Παρθένος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες στα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν τα έχετε σκεφτεί όλα από πριν θα είστε πιο ήρεμοι και θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα την εμπειρία.

Ζυγός

Η μελαγχολία που αισθανόσασταν τις τελευταίες μέρες έχει φύγει και τώρα έχετε άφθονη ενέργεια. Ήρθε η ώρα να διεκπεραιώσετε όλα εκείνα τα μεγάλα σχέδια που διαρκώς αναβάλλατε. Ο/Η σύντροφός σας θα χαρεί πολύ με τη βοήθεια που θα του/της προσφέρετε.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας σήμερα, ειδικά με τα χρήματα που έχετε από κοινού με τον/τη σύντροφο σας. Η μέρα δεν ευνοεί τα ρίσκα, οπότε φροντίστε να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις που θα κάνετε.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ότι μια κατάσταση έχει βγει εκτός έλεγχου αλλά στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μιλήστε με τον/τη σύντροφό σας για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά να μάθετε ο ένας από τον άλλον. Να είστε έτοιμοι να παίξετε το ρόλο τόσο του δασκάλου όσο και του μαθητή και να είστε βέβαιοι ότι θα βγείτε κερδισμένοι σε γνώσεις και εμπειρίες.

Υδροχόος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα όταν θα κάνετε κάτι που θα προκαλέσει σούσουρο ανάμεσα στους φίλους σας. Μην ντρέπεστε, ήρθε η ώρα να λάμψετε! Ο/Η σύντροφος σας χαίρεται να σας βλέπει να κερδίζετε την προσοχή που αξίζετε.

Ιχθύες

Αν κρατηθείτε απασχολημένοι με τη δουλειά σας θα μπορέσετε να ξεχάσετε όσα σας προβληματίζουν. Μοιραστείτε τα προβλήματα σας με τον/την αγαπημένο/η σας απόψε, και αφήστε τους να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Ίσως υπάρχει μια πολύ απλή λύση που δεν μπορείτε να δείτε αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments