Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποντάρει πολλά στο πρότζεκτ Λοβέρα

Ολυμπιακός: Ποντάρει πολλά στο πρότζεκτ Λοβέρα
Ολυμπιακός: Ο Μάξι Λοβέρα έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει αρκετά πάνω του.

Ολυμπιακός: Ήταν ένα από τα τελευταία καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μάξι Λοβέρα, περί ου ο λόγος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες μιας και έχει αγωνιστεί μόνο στο οικογενειακό φιλικό με την Κ19. Ωστόσο, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το «redking.gr», ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο 19χρονος ποδοσφαιριστής πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί στα «θέλω» του.

Οπότε, δεν αποκλείεται ο ίδιος να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Λαμία το Σάββατο (28/9) στο Καραϊσκάκη, αλλά θεωρείται πιθανό να παραταθεί λίγο ακόμα η… αγωνία για τον Λοβέρα. Όπως και να έχει, πάντως, ο Μαρτίνς δείχνει να πιστεύει και να ποντάρει πάρα πολλά στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, το επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά, μιλώντας στην κάμερα της Nova. Εκεί που τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο Λοβερά αποτελεί πολύ καλή εναλλακτική λύση και όταν τον δει να αγωνίζεται ο κόσμος των Πειραιωτών, θα τον απολαύσει.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τι ισχύει για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο Νορβηγός μπακ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA για το θέμα του νέου συμβολαίου του είχε αναφέρει πως: «Σίγουρα, όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι και τι σκέφτομαι. Αναμφίβολα θα ήθελα να μείνω, δε χρειάζεται καν να με ρωτάτε». Ουσιαστικά επρόκειτο για μια δημόσια παραδοχή ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενώ αποτέλεσε κι ένα μήνυμα για την συνέχεια των συζητήσεων, που αναμένονται. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση στον Ελαμπντελαουί, με τον ίδιο να φέρεται να ζητάει 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τη στιγμή, που μετά και την αναπροσαρμογή που του έγινε, πριν από δύο χρόνια, φτάνει να παίρνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Το νέο συμβόλαιο, που υπέγραψε τότε, τον «δένει» με τον Ολυμπιακό, έως το 2020. Ωστόσο, οι δύο πλευρές είχαν μια «απόσταση» στο οικονομικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων, με τον Νορβηγό μπακ να αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να φέρει πρόταση το καλοκαίρι για την πώληση του. Πράγματι, έτσι έγινε, αλλά δεν ικανοποίησαν τους Πειραιώτες, με τα σενάρια να έλεγαν πως η συγκεκριμένη πρόταση ήταν 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ιδιαίτερα… εύκολος στις διαπραγματεύσεις του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την πρόταση του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», το ίδιο επιθυμεί να κάνει και στην περίπτωση του Ελαμπντελαουί. Όμως έχει τα δικά του στάνταρ για τους παίκτες και τα χρήματα που θέλει να δώσει. Ο Νορβηγός μπακ είναι παίκτης-κλειδί για την ομάδα και αρχηγός της.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να εκπληρώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Κάπου εδώ κολλάει και το θέμα του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος ήρθε με την μορφή του δανεισμού από την Σπόρτινγκ. Για να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας. Μπορεί να φανεί όμως και σαν ένας «μοχλός» πίεσης προς τον Ομάρ. Για να γίνει πιο διαλλακτικός στις οικονομικές του απαιτήσεις. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με τον Νορβηγό μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments