Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Ετοιμάζει Αβραάμ και Τορισίδη για το ματς με Λαμία

Πέδρο Μάρτινς: Ετοιμάζει Αβραάμ και Τορισίδη για το ματς με Λαμία
Πέδρο Μάρτινς: Φανέλα βασικού διεκδικούν οι δύο πιο έμπειροι Έλληνες παίκτες του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μάρτινς: Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με την Λαμία (Σάββατο 28/9) για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ανάμεσα σε αυτά τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν μία “ξεκούραστη” νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ώστε να εστιάσουν το βλέμμα τους στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο αγώνας αυτός απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας επηρεάζει και το ματς πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού διεκδικούν οι δύο πιο έμπειροι Έλληνες παίκτες του ρόστερ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πλαισιώσει στις θέσεις των στόπερ τον Ρούμπεν Σεμέδο, αντικαθιστώντας τον Γιασίν Μεριά που παίζει διαρκώς από το καλοκαίρι με την συμμετοχή και στο Κόπα Άφρικα. Την ίδια στιγμή, στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται και ο «Τόρο» στην θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης αγωνίζεται ακατάπαυστα. Θέση στο βασικό πλάνο, τέλος, διεκδικεί στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τσιμίκα και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια με Ερυθρό Αστέρα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στον CRVENA ZVEZDA, που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» την Τρίτη 1/10/2019 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

  • Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν, την Παρασκευή 27/9 και το Σάββατο 28/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.
  • Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.
  • Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments