Αθλητισμός

Τάσος Μητρόπουλος: Το γυαλί με τον Ολυμπιακό είχε ραγίσει από καιρό

Τάσος Μητρόπουλος: Το γυαλί με τον Ολυμπιακό είχε ραγίσει από καιρό
Τάσος Μητρόπουλος: Η σχέση του παλαίμαχου άσου με τον Ολυμπιακό ήταν πάντα αρκετά... θυελλώδης.

Τάσος Μητρόπουλος: Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού είχε πάντα μια σχέση μίσους και πάθους με τους «ερυθρόλευκους». Εξάλλου, ο ίδιος είχε φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Τότε είχαν υπάρξει έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς των Πειραιωτών, αλλά έκλεισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τελικά κατάφερε να κερδίσει και πάλι την αγάπη του κόσμου. Στη συνέχεια είχε προσφέρει στον σύλλογο από διάφορους ρόλους. Ο πιο συνηθισμένος για τον ίδιο ήταν αυτός του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Από εκεί πέρα υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο ο Μήτρόπουλος είχε βρεθεί εκτός ομάδας. Όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, καθώς απλά είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Πριν από μερικά χρόνια είχε επιστρέψει και πάλι στον σύλλογο. Παίρνοντας αυτή τη φορά ρόλο στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων». Ήταν γενικός αρχηγός των Νέων με τον Βασίλη Βούζα τότε προπονητή στους μικρούς. Το 2017 οι δύο πλευρές χώρισαν και πάλι τους δρόμους τους.

Από τότε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», το γυαλί στη σχέση των δύο πλευρών έχει ραγίσει. Ο Τάσος Μητρόπουλος είχε αρχίσει από τότε να σχολιάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας στον Ολυμπιακό. Σε κάποια απ’ αυτά άφηνε και αιχμές για την ομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος φαινόταν ότι έβγαζε μια πικρία προς τα έξω. Φυσικά τα σχόλια αυτά δεν είχαν περάσει απαρατήρητα. Μέχρι που ήρθε η παρουσία του σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού «OPEN» και τα νέα σχόλια που έκανε για τη διοίκηση.

Και φτάσαμε στην ανακοίνωση των Βετεράνων, οι οποίοι τόνισαν πως πλέον Ολυμπιακός – Τάσος Μητρόπουλος δεν είναι μαζί. Δεν λογίζεται ως μέλος του Συνδέσμου ο πρώην επιθετικός των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα στην ανακοίνωση χαρακτηρίζουν τον πρώην άσο των Πειραιωτών ως «αχάριστο», ο οποίος «υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» βετεράνων αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος. Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές. Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία. Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments