Διεθνή

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Τρολάρει του haters της – «Υπάρχει γραμμή βοήθειας»

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Τρολάρει του haters της – «Υπάρχει γραμμή βοήθειας»
Γκρέτα Τούνμπεργκ: Το σχόλιο της 16χρονης ακτιβίστριας στο twitter με αποδέκτες τους haters της.

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Η 16χρονη που έχει διχάσει την κοινή γνώμη καθώς κάποιοι την θεωρούν «όργανο σκοτεινών κέντρων» και οτιδήποτε κάνει είναι βάσει επιχειρηματικών συμφερόντων,ενώ κάποιοι άλλοι την θεωρούν απλά υπερβολική,  απαντά με σχόλιο της στο twitter σε όλους αυτούς. Η Γκρέτα έγραψε: «Βαστάτε γερά! Υπάρχει βοήθεια διαθέσιμη», στέλνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς του επικριτές της που καθημερινά την βομβαρδίζουν με σχόλια.

Σημειώνεται ότι το βλέμμα της προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στη Διάσκεψη Κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα είχε γίνει viral στο Διαδίκτυο και μάλιστα ο ίδιος ο Τραμπ την είχε ειρωνευτεί, γράφοντας πως είναι «ένα χαρούμενο κορίτσι που αγωνιά για το μέλλον». «Με πλησίασαν άνδρες της ασφάλειας και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στην άκρη», είχε πει η 16χρονη για το σκηνικό με το βλέμμα και προσθέτει πως ένιωσε «σοκαρισμένη». «Δεν πειράζει πραγματικά. Φυσικά, αναγνωρίζω έναν σαρκασμό σε αυτό. Αλλά είναι κατανοητό ότι έπρεπε να γράψει κάτι τέτοιο», εξήγησε η ίδια για το tweet του Αμερικανού προέδρου.

Υποψήφια και για το Νόμπελ Ειρήνης

«Με το Βραβείο Ορθής Διαβίωσης 2019 τιμάμε τέσσερις οραματιστές στην πράξη, οι ηγετικές ικανότητες των οποίων έχουν δώσει δύναμη σε εκατομμύρια ανθρώπους να υπερασπιστούν τα αναφαίρετα δικαιώματά τους και να δώσουν μάχη για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους στον πλανήτη Γη», ανέφερε το ίδρυμα στην ανακοίνωσή του. Οι τέσσερις βραβευθέντες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο σχεδόν 94.000 ευρώ ο καθένας.

Η Τούνμπεργκ, από την οποία ξεκίνησαν οι μαθητικές «απεργίες» για το κλίμα, έχει εμπνεύσει μαθητές σε όλον τον κόσμο για να απέχουν από τα μαθήματά τους κάθε Παρασκευή με αίτημα την ενίσχυση των δράσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Στα 16 της χρόνια είναι υποψήφια για Νόμπελ Ειρήνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments