Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Απίθανο σε ποιο άθλημα σκίζει (vid)

Νίκη Κεραμέως: Απίθανο σε ποιο άθλημα σκίζει (vid)
Νίκη Κεραμέως: Κοντά στους μαθητές βρέθηκε σήμερα η υπουργό Παιδείας .

Νίκη Κεραμέως: Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού σήμερα και η Υπουργός Παιδείας αποφάσισε να αφήσει το γραφείο της στο υπουργείο και να είναι κοντά στους μαθητές.

Η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν στο ΟΑΚΑ για τον εορτασμό της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και συμμετείχε μαζί με τους μαθητές στις αθλητικές δραστηριότητες. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Ιωάννης Φάκαρος, η Νίκη Κεραμέως έπαιξε πινγκ πονγκ και “τσάκισε” τους αντιπάλους της καθώς όχι μόνο έδειξε τις εξαιρετικές τις ικανότητες αλλά και ότι είναι γνώστης του αθλήματος.

Μάλιστα, οι θεατές άρχισαν να την ρωτούν “που έχετε παίξει;”  και “που έχετε δελτίο;”, με την υπουργό να τους απαντά: “πουθενά”. Με τον εξαιρετικό όμως αγώνα που έδωσε, σημαίνει ότι είναι  αυτοδίδακτη.

Δείτε το βίντεο με τον αγώνα που έδωσε η Υπουργός Παιδείας :

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμεως παίζει πινγκ πονγκ. Πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ. Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 6ης Πανελλήνιας Ημερας Σχολικού Αθλητισμού. Και δείχνει και ικανότητες με τη ρακέτα!

Gepostet von Ioannis Fakaros am Freitag, 27. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments