Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (27/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (27/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (27/9/19).

Κριός

Το να βάλετε τα τέλεια σχέδιά σας σε εφαρμογή μπορεί να αποδειχθεί δόλιο, αγαπητοί Κριοί! Εσείς θεωρείτε ότι είστε απόλυτα έτοιμοι και έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια… Αλλά μια αντίθεση της λεπτολόγου Σελήνης με τον αποδιοργανωμένο Ποσειδώνα, θα σας δυσκολέψει. Μην ξεκινήσετε αν δεν έχετε στήσει ακλόνητα θεμέλια, καλύτερα μελετήστε το όραμά σας μέσα στο σαββατοκύριακο. Με λίγη υπομονή θα περάσει αυτή η δυσχέρεια!

Ταύρος

Νομίζετε ότι όλη η ομάδα σας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη, αγαπητοί Ταύροι; Είναι πιθανό να προκύψουν απρόοπτα, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον ασταθή Ποσειδώνα. Ίσως κάποιο άτομο να αποδειχθεί αναξιόπιστο και να χρειαστεί να αντικατασταθεί. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, προσέξτε ποιους επιλέγετε για να πείτε τα μυστικά σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε το τέλειο έναυσμα για κουτσομπολιά, σε αυτούς που καραδοκούν για πικάντικα νέα!

Δίδυμοι

Η υπευθυνότητά σας μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι, αγαπητοί Δίδυμοι… Η ευαίσθητη Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον δολοπλόκο Ποσειδώνα: Από τη μία πλευρά, απολαμβάνετε τη δουλειά σας και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Από την άλλη πλευρά, οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να κεντρίσουν ευαίσθητες χορδές σας. Θα σας βοηθήσει αν να επικοινωνήσετε με έναν συμμαχικό σύμβουλο για να χαλαρώσετε την έντασή σας. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να είστε τόσο αποδοτικοί, δεν πρέπει να βρεθείτε να τα κάνετε όλα εσείς!

Καρκίνος

Μήπως είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Προς αυτή την κατεύθυνση σας στρέφει μια αντίθεση, ανάμεσα στη Σελήνη που σας κυβερνά και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Η πρόκληση για εσάς θα είναι να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε, χωρίς να χάσετε πόντους από την πρόοδο που έχετε σημειώσει τον τελευταίο καιρό. Να παραμείνετε προσηλωμένοι στις αποφάσεις σας – και να τους προσθέσετε και μια χροιά μυστηρίου… Έτσι θα προστατευτείτε από πιθανές διαρροές των σχεδίων σας!

Λέων

Επιστρατεύστε την πειθαρχία σας, αγαπητοί Λέοντες! Με την Σελήνη της επίδειξης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα της παραπλάνησης, ίσως να βρεθείτε μπροστά σε οικονομικές δυσχέρειες. Αν πρόκειται να βγείτε απόψε, φροντίστε να έχετε συνεννοηθεί εκ των προτέρων για το ύψος των δαπανών σας. Δεν πρέπει να βρεθείτε απροετοίμαστοι μπροστά σε έναν υπέρογκο λογαριασμό, ούτε να προκληθούν προστριβές με τους φίλους σας!

Παρθένος

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στο να βγείτε απόψε ή να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε, αγαπητοί Παρθένοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση ανάμεσα στη συναισθηματική Σελήνη και τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στον τομέα σας των σχέσεων. Όσο κι αν λαχταράτε να περάσετε χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, σας προβληματίζουν κάποιες εκκρεμότητές σας. Μπορείτε να εργαστείτε λίγο παραπάνω, ώστε να τα διεκπεραιώσετε όλα και να είναι όλο το βράδυ δικό σας!

Ζυγός

Προσέξτε μήπως παίζετε παιχνίδια με τη φωτιά, αγαπητοί Ζυγοί! Η ονειροπόλα Σελήνη γυρίζει την πλάτη στον αναξιόπιστο Ποσειδώνα, στον τομέα όσων λαχταράτε. Θα πρέπει να αντισταθείτε στα παρορμητικά συναισθήματα, γιατί δεν θα έχετε απόλυτο έλεγχο των αντιδράσεών σας. Όσο αξιοθαύμαστη κι αν είναι η αισιοδοξία σας, καλό είναι να μην μεγεθύνετε τις προσδοκίες σας. Ίσως να είναι προτιμότερο να συναντηθείτε με φίλους, για να αποφύγετε κάθε είδους ανταγωνισμούς ή υπερβολές!

Σκορπιός

Είναι πιθανό να μην έχετε τον έλεγχο για τα πάντα, αγαπητοί Σκορπιοί.. Ίσως να έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για τα άτομα του περιβάλλοντός σας! Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον ιπποτικό Ποσειδώνα, τώρα μπορείτε να εντοπίσετε όσα και όσους βλάπτουν την καθημερινότητά σας. Όμως θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και να οπλιστείτε με δύναμη. Αναζητήστε έναν έμπιστο ακροατή και συζητήστε τους προβληματισμούς σας, για να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μετά από μια κοπιαστική εβδομάδα δικαιούστε μια ανάπαυλα στην κατάκτηση του κόσμου! Με τη φιλόδοξη Σελήνη σε αντίθεση με τον σπιτόγατο Ποσειδώνα, θα είναι ιδανική μια ήρεμη βραδιά. Προτιμήστε τους δικούς σας ανθρώπους, για να μιλήσετε χωρίς διάθεση να λύσετε προβλήματα ή να «θεραπεύσετε» ο ένας τον άλλο. Αυτό μπορεί να γίνει και σε οικιακό περιβάλλον, για να χωθείτε στις πυτζάμες σας το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, ενδείκνυται ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αναζωογονητικά άλατα!

Αιγόκερως

Τα σχέδιά σας για απόψε πρέπει να έχουν στόχο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αποζητά ουσία και νόημα στις επιλογές σας. Προτιμήστε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, μια ακτιβιστική δραστηριότητα, ακόμα και μια χαλαρωτική συνεδρία γιόγκα που θα ηρεμήσει το πνεύμα σας. Να ξέρετε ότι οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν με αυτές τις εκλεπτυσμένες προτάσεις σας!

Υδροχόος

Μην βιαστείτε να κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο, αγαπητοί Υδροχόοι: Προηγείται η τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων! Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα… Αλλά μια ισορρόπηση εσόδων και εξόδων, ίσως αποδείξει ότι κάνατε κάποιες απερισκεψίες τελευταία. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει μια αντίθεση της νεφελώδους Σελήνης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των χρημάτων σας, για να μην υπάρξουν εκπλήξεις πιο κάτω!

Ιχθύες

Αφήστε τις δύσκολες συζητήσεις ή έντονες δράσεις για μια άλλη μέρα, αγαπητοί Ιχθύες! Θα είναι καλύτερα να επιλέξετε χαλαρωτικούς και τρυφερούς τόνους, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε έξω από τη βολή σας, όσο κι αν προσπαθήσουν τα φιλικά σας άτομα: Ακόμα κι αν παίξουν το χαρτί των ενοχών, να προτιμήσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ακολουθήστε τη ροή της ατμόσφαιρας και δεν θα χάσετε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments