Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Φερέιρα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Φερέιρα
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και πλάνα για το ντέρμπι "δικεφάλων".

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν ανησυχεί για τη θέση του,αλλά μια ήττα από την ΑΕΚ στην Αθήνα, μπορεί να φέρει πολλές εξελίξιες. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει ότι η ομάδα δεν έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και σκέφτεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές. Αυτές δεν αφορούν μόνο πρόσωπα, αλλά και στα τακτικά πλάνα του.

Ο 40χρονος κόουτς σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε λίφτινγκ, σε αλλαγές προσώπων που θα βοηθήσουν την ομάδα να “σβήσει” αδυναμίες που παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η εφημερίδα Metrosport.

“Για πρώτη φορά τόσο έντονα υπάρχει στο μυαλό του προπονητή του ΠΑΟΚ η λύση Ζίβκοβιτς για την εστία, κάτι που, αν συμβεί, θα οδηγήσει τον Πασχαλάκη για πρώτη φορά στον πάγκο μετά από 51 σερί ματς Πρωταθλήματος. Ο Φερέιρα βλέπει ότι ο “Πάσχα” διάγει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και σκέφτεται να τον αφήσει εκτός για να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό του.

-Παράλληλα, απόντος του τραυματία Πέλκα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Αν αυτό συμβεί, δημιουργούνται πιθανότητες να παίξει από την αρχή και ο Στοχ, τον οποίο, ούτως ή άλλως, ο Φερέιρα σκέφτεται να ενεργοποιήσει.

-Στο μικρό ενδεχόμενο που ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν επιλεγεί για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μάτος, υπάρχει και το σενάριο της παράλληλης χρησιμοποίησης των Κρέσπο (στο δεξί άκρο), Βαρέλα και ϊνγκασον στην άμυνα, μαζί βέβαια με τον Γιαννούλη.

“Σπαζοκεφαλιά” η μεσαία γραμμή

Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλος ο προβληματισμός για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή. Ο Μίσιτς θα είναι ο ένας, ο Αουγκούστο είχε αφήσει τον Φερέιρα ικανοποιημένο με τον Αρη, αλλά υπάρχουν απόλυτα έτοιμοι πλέον και ο Ελ Καντουρί και ο Εσίτι.

Περισσότερα θα φανούν στις σημερινές δοκιμές στην Τούμπα. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν και αλλαγές στην διάταξη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Αξίζει αν σημειωθεί ότι για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τις τελευταίες μέρες ο Φερέιρα έχει συνεχώς συζητήσεις με τους παίκτες και κυρίως τους αρχηγούς, ζητώντας να ακούσει και γνώμες παικτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments