Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Φοβαρί η Ένωση στις στοιχηματικές

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Φοβαρί η Ένωση στις στοιχηματικές
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί την Ένωση στο αυριανό ντέρμπι δικεφάλων.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Σε λιγότερο από 24 ώρες θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Η Ένωση θα υποδεχτεί τους πρωταθλητές σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την μάχη του τίτλου. Εκτός από το βαθμολογικό, το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις περισσότερες εταιρίες, η ΑΕΚ είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι.  Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan.gr έχει τον άσο των «κιτρινόμαυρων» στο 2.35, την ίδια ώρα που το Χ, αλλά και το διπλό του ΠΑΟΚ, βρίσκονται στο 3.20. Από εκεί και πέρα, το over 2.5 goal δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ (2.30), ενώ το under στο 1.60.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έχουν διατεθεί πάνω από 35.000 εισιτήρια για το ντέρμπι

Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της «Ένωσης» και η αντικατάσταση του Μιγκέλ Καρντόσο, φαίνεται ότι γύρισαν το… κουμπί της ομάδας. Από εκεί που τα πάντα φαίνονταν χαμένα, έστω και αν η σεζόν κάνει ακόμη τα πρώτα βήματά της, η ελπίδα επέστρεψε και η ομάδα πάτησε ξανά στα πόδια της. Το εξαιρετικό σερί νικών της, την έχει φέρει μάλιστα μία ανάσα από την κορυφή και το πρώτο crash test για τα… ψηλά, θα δοθεί αύριο, στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ντέρμπι. Από την πρώτη στιγμή στην οποία ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ, φάνηκε η «δίψα» του κόσμου για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου. Στην τελευταία ενημέρωση που υπήρξε, το βράδυ της Παρασκευής, έγινε γνωστό το ότι έχουν «φύγει» πάνω από 35.000 εισιτήρια κι ενώ υπάρχει ακόμη χρόνος για να πωληθούν περισσότερα.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ κάνουν λόγο για την παρουσία πάνω από 40.000 οπαδών στις εξέδρες. Με τη φωνή τους και τα συνθήματά τους θα προσπαθήσουν να «σπρώξουν» τον Κωστένογλου και την ομάδα του σε ακόμη μια επικράτηση, κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον οποίον έχουν ίδιους στόχους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments