Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Αυτούς θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Άμπελ Φερέιρα: Αυτούς θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Άμπελ Φερέιρα: Τα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Άμπελ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα μεγάλο “διπλό”, το οποίο θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρωτιάς και θα “κόψει” τη φόρα της ΑΕΚ, η οποία με τον Νίκο Κωστένογλου είναι μεταμορφωμένη και θέλει να μπει… ανάμεσα στην ομάδα του Φερέιρα και του Μαρτίνς. Το αυριανό ματς (19:30) είναι άκρως σημαντικό για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να δει βελτίωση και μια ψυχωμένη εμφάνιση, ώστε η ομάδα να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Άρη στην Τούμπα. Σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, με λυτρωτή τον Μίσιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και δοκιμές, όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι… ανάγκης, λόγω τραυματισμών, αλλά και φόρμας, όπως για παράδειγμα η αναμενόμενη αντικατάσταση του ντεφορμέ Πασχαλάκη, με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει τη θέση του.

Παράλληλα, όπως φαίνεται, ο Άντερσον Εσίτι θα είναι στο βασικό σχήμα δίπλα στον Γιόζιπ Μίσιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Έπειτα, θέση βασικού θα έχει και ο Ροντρίγκο Σοάρες που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Λέο Μάτος στην θέση του δεξιού μπακ, ενώ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πέλκα πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ.

Η όποια σκέψη μετάθεσης του Κρέσπο από το κέντρο άμυνας σε ρόλο δεξιού μπακ με ταυτόχρονη τοποθέτηση του Ίνγκασον δίπλα στον Βαρέλα εγκαταλείφθηκε. Αντίθετα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ζίφκοβιτς να πάρει την θέση του ντεφορμέ Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments