Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Έκανε χειρονομίες στον κόσμο του Άρη

Αμρ Ουάρντα: Έκανε χειρονομίες στον κόσμο του Άρη
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος επιθετικός φέρεται να προκάλεσε τον κόσμο του Άρη λίγο πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος εξτρέμ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λάρισα από τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του στον “δικέφαλο του Βορά” σε συνδυασμό με την γενική προκλητική συμπεριφορά του τον έχουν κάνει κόκκινο πανί σε πολλά γήπεδα. Ένα από αυτά είναι το γήπεδο του Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Λάρισα και ο Ουάρντα τα άκουσε για τα καλά από την εξέδρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ωστόσο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο έμπειρος επιθετικός αντέδρασε και φέρεται να έχει προκαλέσει τους φίλους των “κιτρινόμαυρων” με την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ «…αποχωρώντας από τη φυσούνα μετά την αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, ένας φίλος του Άρη του φώναξε από τις κερκίδες : “Δε βαρέθηκες να πηγαίνεις δανεικός;” Ποια ήταν η αντίδραση του Αιγύπτιου; Τον μούντζωσε κι έφυγε προς τα αποδυτήρια».

Γενικότερα ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συχνά προκαλέσει με τη συμπεριφορά του σε όποια ομάδα και αν βρέθηκε. Πλέον αναμένουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ για να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από τον κόσμο των γηπεδούχων προς τον Ουάρντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments