Αθλητισμός

Αρης – Λάρισα 2-3

Αρης – Λάρισα 2-3
Αρης - Λάρισα 2-3: Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρότι βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με σκορ 3-2.

Αρης – Λάρισα 2-3: Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λάρισα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρότι βρέθηκε να χάνει με δυο γκολ, κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 3-2, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μάρκο Νούνιτς και Αμρ Ουάρντα! Άξιοι της μοίρας τους οι «κίτρινοι», είχαν πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια!

Ο Απόστολος Τερζής προτίμησε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον Φαμπιάν Έμαν κάτω από τα δοκάρια αντί του τραυματία Χουλιάν Κουέστα, ωστόσο προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του Αμπού Μπα (που δεν είχε χρόνο συμμετοχής ως τώρα) στη θέση του τιμωρημένου Λούσας Σάσα στη μεσαία γραμμή. Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έκρυβε… εκπλήξεις για τον αντίπαλό του.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να «καθαρίζουν» από νωρίς το παιχνίδι. Ο Φραν Βέλεθ με κεφαλιά στο 10′, έπειτα από κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια άνοιξε το σκορ και δυο λεπτά αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα διπλασίασε τα τέρματα του Άρη, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον στο σουτ του Νικολά Ντιγκινί! Οι «βυσσινί», όμως, αντέδρασαν και, αφού τα σουτ των Έργκις Κάτσε και Μανώλη Μπέρτου δεν βρήκαν εστία, κατάφεραν να μειώσουν με τον Μάρκο Νούνιτς στο 20ο λεπτό! Ο 26χρονος Σλοβένος, έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Έμαν, αυτή τη φορά με προβολή έπειτα από σέντρα του Αμρ Ουάρντα, φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 33′!

Ο Άρης μπήκε φουριόζος και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του, οι Ματίγια και Ντιγκινί στάθηκαν άτυχοι – είχαν δοκάρι, ο πρώτος με φάουλ στο 47′, ο δεύτερος με σουτ στο 64′ – και ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε» στο 74′, με τον Ουάρντα να κάνει με κεφαλιά το 2-3! Οι «κίτρινοι» πίεσαν» έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ενώ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων – για τόσα ήταν η υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή – ο Μανώλης Σκουλάς έδειξε αρχικά την άσπρη βούλα σε χέρι του Τζόναθαν Μπούστος, ωστόσο ο Θεσσαλός ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR, ακυρώνοντας την υπόδειξή του, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 103′!

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Μπα, Σούντγκρεν – Ουάρντα, Μπέρτος, Κρίστινσον, Μπούστος, Φατιόν.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπα (70′ Ντουάρτε), Ματίγια, Γκάμα (62′ Λάρσον), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (77′ Μαρτίνες), Ιντέγε

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα (90′ Γκοϊκοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (66′ Φατιόν), Μόρας, Σεσέροβιτς (77′ Μπούστος), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments