Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σιπ: Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές

Τζον Φαν’τ Σιπ: Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές
Τζον Φαν'τ Σιπ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με την επόμενη ημέρα στην Εθνική Ελλάδος.

Τζον Φαν’τ Σιπ: Ο Ολλανδός τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα σε μία δύσκολη στιγμή, με τη γαλανόλευκη να έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2020, οι οποίες στη συνέχεια εξανεμίστηκαν. Μοιραία, το πρώτο του μέλημα πλέον, στα εναπομείναντα παιχνίδια των προκριματικών, είναι οι δοκιμές, ώστε να φανεί το πλάνο που θα εξυπηρετήσει την επόμενη ημέρα στην Εθνική Ομάδα. Πλάνο το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sportime περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές.

Ήδη, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έχει κάνει τις απαραίτητες εισηγήσεις στον Τάκη Φύσσα και την ΕΠΟ, ενημερώνοντας τους αρμόδιους για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει, ιδίως στο έμψυχο δυναμικό της “γαλανόλευκης”. Τα πρώτα μηνύματα για την τακτική που θέλει να ακολουθήσει, έχουν ήδη “σταλεί”. Ο Φαν’τ Σιπ έχει κάνει στην άκρη μία σειρά από ονόματα όπως οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Τοροσίδης. Οι παραπάνω δεν βρίσκονται στην αποστολή για ματς με την Ιταλία και τη Βοσνία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των αλλαγών που σκοπεύει να εφαρμόσει ο Φαν’τ Σιπ, θέση στην πρώτη γραμμή δεν θα έχουν επίσης ονόματα όπως ο ντεφορμέ Δημήτρης Κολοβός, ο Σιόβας (που είναι μεγάλος ηλικιακά για τα στάνταρ του Φαν’τ Σιπ) και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το Sportime. Μένει πάντως να φανεί, εάν το πλάνο του Φαν’τ Σιπ ευοδώσει, διότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, η επόμενη ημέρα θα περιλαμβάνει μια εντελώς διαφορετική Εθνική Ομάδα.

Οι σκέψεις για το “νέο αίμα”

Η επόμενη ημέρα της εθνικής περιλαμβάνει μερικά ταλαντούχα ονόματα όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Τάσος Δώνης, Βαγγέλης Παυλίδης και Ευθύμης Κουλούρης. Τρεις μικροί που λογικά θα αποτελέσουν την επόμενη μέρα στην επίθεση της Εθνικής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.

Ωστόσο, υπάρχει στη λίστα και ο ποδοσφαιριστής, Καζ Σιρχάουζ, τον οποίον ο Φαν’τ Σιπ σκέφτεται να τον ελληνοποιήσει. Όμως, στο δημοσίευμα υπάρχει η… ερώτηση σχετικά με τον πως… θα ένιωσαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, ακούγοντας τον εκλέκτορα να θέτει ζήτημα… ελληνοποίησης ενός παιδιού που απλώς έτυχε να γεννηθεί στην Αθήνα, του 21χρονου φορ της Γκρόνινγκεν Καζ Σίρχαουζ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments