Lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: Όσα αποκάλυψε για τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή ο Μαχαιρίτσας

Δημήτρης Σταρόβας: Όσα αποκάλυψε για τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή ο Μαχαιρίτσας
Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη του Δημήτρη Σταρόβα για τη νύχτα που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή.

Δημήτρης Σταρόβας: Ο μουσικός που ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για τον θάνατο του φίλου του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια και φίλους. «Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Ξύπνησα από ένα φως, θυμάμαι κοίταξα το ρολόι, ήταν περίπου 5.30 και λέω πάω στο κρεβάτι και κατά τις 7.30 ξύπνησα και κατά λάθος είχε πατηθεί το κουμπί της τηλεόρασης.

Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας». Είχαμε να βρεθούμε καιρό αλλά μιλούσαμε συνέχεια και είχαμε πει κιόλας να συνεννοηθούμε σε ποια παράσταση να έρθει να με δει. Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο, δεν ισχύουν….», είπε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε για τα κιλά του

Στα 56 του χρόνια δηλώνει πως πρόκειται να παντρευτεί και μάλιστα σε εκκλησία, καθώς ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του θρήσκο. Επίσης αναφέρθηκε και στην εξωτερική του εμφάνιση, αποκαλύπτοντας πως δεν ξέρει πόσα κιλά είναι. Συγκεκριμένα, είπε χιουμοριστικά: “Η ζυγαριά μου βγάζει ERROR. Πρέπει να πάω να ζυγιστώ εκεί που βάζουν τα μοσχαράκια”.

Ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε πως παλιά έβλεπε συχνά εφιάλτες πως απαγάγουν την κόρη του και ο ίδιος δεν μπορούσε να τρέξει για να τη σώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments