Lifestyle

Γιώργος Θεοφάνους: Η εμφάνιση έκπληξη που τον άφησε άφωνο στο “X-Factor”

Γιώργος Θεοφάνους: Η εμφάνιση έκπληξη που τον άφησε άφωνο στο “X-Factor”
Γιώργος Θεοφάνους: Δεν πίστευε στα μάτια του ο κριτής του "X-Factor" από την τελευταία audition της πρεμιέρας.

Γιώργος Θεοφάνους: Ο δημοφιλής στιχουργός και συνθέτης έχει συμμετάσχει ως κριτής σε δεκάδες talent show και μουσικούς διαγωνισμούς της ιδιωτικής τηλεόρασης. Χιλιάδες υποψήφιοι star έχουν περάσει από τις audition του, με τον ίδιο να έχει αναδείξει αρκετούς εξ αυτών μέσω της εμπειρίας του. Ωστόσο, αυτό που έλαβε χώρα χθες, στην πρεμιέρα του X-Factor στο Open, εξέπληξε -ευχάριστα- τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος… δεν πίστευε στα μάτια του.

Στην τελευταία audition της πρεμιέρας, εμφανίστηκαν στη σκηνή δύο παιδιά φορώντας μάσκες. Όταν οι κριτές ρώτησαν… περί τίνος πρόκειται, συστήθηκαν ως… Φάλτσα de Papel, συνδέοντας με χιούμορ τη γνωστή σειρά με το συγκρότημά τους. Η μουσική μπήκε και οι δύο νεαροί τραγούδησαν το πασίγνωστο “Chandelier”. Όσο περνούσε η ώρα, ο Γιώργος Θεοφάνους κοιτούσε με απορία, έως ότου κατάλαβε το ότι οι δύο τραγουδιστές δεν ήταν άλλοι από τα… παιδιά του.

Τότε, έδωσε εντολή να σταματήσει η μουσική και ανέβηκε στη σκηνή. “Ρε, είστε σοβαροί;”, τους είπε, εμφανώς συγκινημένος από το happening που περιελάμβανε τα παιδιά του. Το κοινό και οι υπόλοιποι κριτές χειροκρότησαν θερμά, με τον Θεοφάνους να μην… πιστεύει στα μάτια του από την πλάκα την οποία του σκάρωσαν τα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments