Lifestyle

Κατερίνα Γιατζόγλου: Απίθανο με ποιον είναι ζευγάρι

Κατερίνα Γιατζόγλου: Απίθανο με ποιον είναι ζευγάρι
Κατερίνα Γιατζόγλου: Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είναι πολύ ευτυχισμένη και δείχνει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της.

Κατερίνα Γιατζόγλου: Τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ραφαήλ Δεσύπρη φαίνεται πως βρήκε η Κατερίνα Γιατζόγλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real της Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είναι πολύ ευτυχισμένη και δείχνει πιο ξέγνοιαστη από ποτέ στο πλευρό του Ραφαήλ Δεσύπρη.

Αν και η κ. Γιατζόγλου αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, πρόσφατα ανήρτησε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της γράφοντας «just the way …we are. Καλημέρα αγάπες μου», κάνοντας tag τις λέξεις “ευτυχία”, “χαρά”, “χαμόγελα”, “έμπνευση”, απόλαυση. Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο αγαπημένος της την φιλάει τρυφερά και εκείνη χαμογελά στο φακό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ραφαήλ Δεσύπρης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται κυρίως στον Τόπο καταγωγής του την Τήνο και έχει σχέση με την οικογένεια της φωτογράφου Μάρας Δεσύπρη αλλά το επάγγελμά του δεν είναι συγγενές με τη showbiz.

Όσοι ρωτούν την Κατερίνα Γιατζόγλου για τον νέο της έρωτα εκείνη απαντά: “η φωτογραφία τα λέει όλα”, ενώ αποφεύγει να μιλήσει για τα προσωπικά της ακόμα και στα συγγενικά της πρόσωπα.

Η κατερίνα Γιατζόγλου λατρεύει να περνά αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της στο νησί της Τήνου και να απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της μακριά από όλους και από όλα την ηρεμία και τη θάλασσα του νησιού.

Άλλωστε, όπως είχε πει παλαιότερα και η ίδια, «καλώς ή κακώς, η ζωή δεν έρχεται ποτέ με οδηγίες χρήσης. Αυτή είναι μία γνώση, την οποία απέκτησα μετά από πολλά λάθη στη ζωή μου. Κατ’ αρχάς, κατάλαβα πως τον μεγάλο έρωτα δεν τον παντρεύεσαι ποτέ γιατί έτσι τον πυροβολείς». Και φαίνεται πως μετά από δύο γάμους, τρία παιδιά και μία εγγονή έχει κατακτήσει τη ζωή που ονειρευόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments