Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (28/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (28/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (28/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (28/9/19).

Κριός

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία. Θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε στις συζητήσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Και να είστε βέβαιοι ότι θα συμφωνήσουν με ό,τι και αν προτείνετε.

Ταύρος

Σήμερα θα θέλετε να μείνετε σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Τακτοποιήστε τις δουλειές σας το πρωί ώστε μετά να έχετε όλο το χρόνο δικό σας για να χαλαρώσετε με τον/την σύντροφο σας και να επανασυνδεθείτε.

Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Αν οι έξοδοι με τον/την αγαπημένο/η σας έχουν τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, θα πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα οριοθετεί μια περίοδο μεγάλης προσωπικής εξέλιξης για εσάς. Οι ανησυχίες του παρελθόντος θα εξαφανιστούν και η σχέση σας θα γίνει ακόμη πιο δυνατή. Ξεχάστε τους φόβους σας και να είστε έτοιμοι να ατενίσετε το μέλλον σας.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας για όσα θέλετε από τη σχέση σας. Εσείς είστε σε θέση να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας και εκείνοι θα είναι εξαιρετικά δεκτικοί σε όσα τους πείτε.

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε κάτι χρήσιμο για τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να σας ζητήσουν τη βοήθεια σας αλλά ακόμη και αν δεν το κάνουν μη διστάσετε να την προσφέρετε. Πείτε τους ότι θα είστε πάντα στο πλευρό τους ό,τι και αν γίνει.

Ζυγός

Μην αποθαρρύνεστε από την αργή πρόοδο στη σχέση σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσέξετε τις μικρές βελτιώσεις και τα θετικά βήματα που γίνονται αλλά υπάρχουν και μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές.

Σκορπιός

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πάντων και να ξέρετε ότι έχετε καλύψει όλα τα ενδεχόμενα. Σήμερα δοκιμάστε να κάνετε κάτι καινούργιο και αφήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να πάρει όλες τις αποφάσεις. Παραδώστε τους τα ηνία και δείτε τι θα συμβεί.

Τοξότης

Αν σήμερα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορείτε να συντονιστείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε. Αξιοποιήστε αυτόν τον χρόνο και ασχοληθείτε με τις δικές σας δουλειές. Θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλά αν εργαστείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Αιγόκερως

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να λειτουργείτε με διαφορετικές ταχύτητες σήμερα. Κάντε ο καθένας τα δικά του κατά τη διάρκεια της μέρας και κανονίστε να βρεθείτε απόψε το βράδυ.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να σας φαίνεται ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας έχουν βγει εκτός ελέγχου. Μην σπαταλάτε χρόνο ανησυχώντας για όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Βασιστείτε στην υποστήριξη του/της συντρόφου σας και επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε.

Ιχθύες

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί στο μυαλό σας και θα δυσκολεύεστε να σκεφτείτε ο,τιδήποτε άλλο. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να μείνετε μόνοι με τον/την αγαπημένο/η σας και κάντε ό,τι σας έρχεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments