Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (28/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (28/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (28/9/19).

Κριός

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αγαπητοί Κριοί! Κάποια δυσχερή θέματα φαίνεται να προϋπάρχουν – ή θα προκύψουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτά θα απαιτήσουν την άμεση επέμβαση και διαχείρισή σας, κάτι που θα κεντρίσει πολύ το νευρικό σας σύστημα. Αν παραμείνετε ήρεμοι, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε στις πιο ενδεδειγμένες λύσεις!

Ταύρος

Πολλές και γλυκές επιτυχίες προσεγγίζουν την πορεία σας, αγαπητοί Ταύροι! Θα έχετε τη χαρά να δείτε την πλειοψηφία των στόχων σας να παίρνουν αίσια πορεία. Επειδή είναι πολλά τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας, χρειάζεται να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που θα οργανώσει άρτια τον χρόνο σας. Δώστε ώθηση στις καινούργιες ιδέες σας, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας!

Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο για να τους βοηθήσετε να χειριστούν τα προβλήματά τους. Αντλείτε ικανοποίηση από τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, ειδικά όταν μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά τους. Φροντίστε μόνο να μην ξεχαστείτε με αυτές τις διεργασίες και αμελήσετε την προσωπική σας ζωή!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η καθημερινότητά σας κυλά με πολλές δυσκολίες και προβλήματα τον τελευταίο καιρό; Είναι λογικό αυτή η κατάσταση να είχε αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας αλλά και τις φυσικές σας αντοχές. Ωστόσο, κάτι νιώθετε να αλλάζει πλέον στην ατμόσφαιρα και να ανακτάτε τη δύναμη και την αισιοδοξία σας. Θα δείτε ότι η αποφασιστικότητα είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο, για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που αναχαιτίζουν την πρόοδό σας!

Λέων

Είστε έτοιμοι να υιοθετήστε μια διαφορετική οπτική για τα θέματά σας, αγαπητοί Λέοντες; Οι εξελίξεις που σας προσεγγίζουν, έχουν τη δυναμική να βελτιώσουν κατά πολύ την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αναγνωρίσετε αυτές τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Όσο πιο ρεαλιστική και ισορροπημένη είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσετε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε!

Παρθένος

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως παγιδευμένοι… Σαν τίποτα να μην κινείται προς την κατεύθυνση που θέλετε, σε σημείο να έχετε χάσει το ενδιαφέρον για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αγαπητοί Παρθένοι, η απάθεια δεν σας ταιριάζει ούτε σας βοηθά σε κάτι. Γι’ αυτό πάρτε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας και αλλάξτε την πορεία σας. Χρειάζεστε πρωτοβουλίες, που θα σας ξεκολλήσουν από αυτό το τέλμα και θα φέρουν τη χαρά στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα ανορθώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας!

Ζυγός

Συνταρακτικές αλήθειες που θα σας εκπλήξουν αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι πιθανό να απογοητευτείτε από όσα ακούσετε, σε σημείο να διαταραχτεί ανεπανόρθωτα η εμπιστοσύνη σας προς συγκεκριμένους ανθρώπους. Υπό αυτές τις συνθήκες, πρέπει να αποφύγετε συνειδητά να εμπλακείτε σε έντονους διαλόγους με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, για να μην γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα!

Σκορπιός

Το σύμπαν σας χαμογελά πλατιά και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, γιατί βλέπετε να αρχίσει να αποδίδει η σκληρή δουλειά που καταβάλετε τον τελευταίο καιρό. Συνεχίστε να κινείστε με αυτές τις δοκιμασμένες πρακτικές, για να προοδεύσετε και στο σχεδιασμό των επόμενων βημάτων σας. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε!

Τοξότης

Εστιάστε όλη τη δυναμική σας στο χειρισμό των φλεγόντων θεμάτων σας, αγαπητοί Τοξότες! Μόνο όταν τα επιλύσετε και κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν, θα είστε ελεύθεροι να περάσετε στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που να σας διατηρεί πάντα ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα. Φροντίστε μόνο να μην εξουθενώνετε τον εαυτό σας καθ’ οδόν!

Αιγόκερως

Ξέρετε ποια είναι τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι. Πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα, για να καθαρίσει το μονοπάτι μπροστά σας και να απαλλαγείτε από κάθε αρνητισμό του παρελθόντος. Τα άστρα έχουν την πρόθεση να σας προμηθεύσουν τον απαραίτητο δυναμισμό: Εσείς πρέπει να αποφασίσετε να επιστρατεύσετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Μετά απ’ αυτό, δεν θα μπορεί να σας περιορίσει τίποτα!

Υδροχόος

Είναι γεγονός ότι έχετε μπροστά σας κάποιες δύσκολες καταστάσεις, αγαπητοί Υδροχόοι. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το χάος και τη σύγχυση να σας βγάλουν από την πορεία που έχετε χαράξει. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την εστίασή σας στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Έτσι θα πορευτείτε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας και θα καταφέρετε να τους υλοποιήσετε!

Ιχθύες

Οπλιστείτε με όση περισσότερη υπομονή μπορείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Τα θέματα που θα κληθείτε να χειριστείτε αυτή την περίοδο, θα απαιτήσουν καθαρή σκέψη και ψυχραιμία από μέρους σας. Μην επιτρέψετε στις συγκυρίες να σας πανικοβάλουν και να σας βγάλουν από την πορεία σας. Όσο πιο ρεαλιστικά και συνετά κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε την έλεγχο των καταστάσεων!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments