Αθλητισμός

AEK – ΠΑΟΚ: Ματιές Ευρωπαίων σε Μπάρκα και Ζαμπά

AEK – ΠΑΟΚ: Ματιές Ευρωπαίων σε Μπάρκα και Ζαμπά
AEK - ΠΑΟΚ: Αρκετές ομάδες θα βρεθούν στο ντέρμπι "δικεφάλων" προκειμένου να παρακολουθήσουν τους Βασίλη Μπάρκα και Λέο Ζαμπά.

AEK – ΠΑΟΚ: Μπορεί το πρωτάθλημα μας να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα του εξωτερικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στη Super League. Αρκετοί από αυτούς αγωνίζονται στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες του εξωτερικού.

Παίκτες όπως ο Μάρκο Λιβάγια και ο Μπίσεσβαρ βρίσκονται στα ραντάρ πολλών ομάδων. Ωστόσο στο αποψινό ντέρμπι, την τιμητική τους θα έχουν δυο άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ και τον Λέον Ζαμπά. Τα ονόματα και των δυο έχουν “παίξει” κατά καιρούς στο ρεπορτάζ ξένων ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Μπάρκα και Ζαμπά

Όπως αναφέρει η «Sportday», υπάρχουν τέσσερις σκάουτερ, οι οποίοι έρχονται στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τον Βασίλη Μπάρκα. Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ένας από τους λόγους, που η Ένωση έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με την πρόοδό του να είναι αισθητή στην αρχή της σεζόν αυτής και, δικαιολογημένα, να τραβά βλέμματα πάνω του.

Και για την απέναντι πλευρά, όμως, υπάρχουν μάτια που «τσεκάρουν» τον Λέο Ζαμπά. Οι ικανότητες του Βραζιλιάνου επιθετικού έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων του εξωτερικού και, εφόσον αγωνιστεί, τα βλέμματά των ανθρώπων που θα βλέπουν το ματς δια ζώσης, θα στραφούν και σε εκείνον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments