Αθλητισμός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Σκέψεις του Φερέιρα για αλλαγή κάτω από τα δοκάρια

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Σκέψεις του Φερέιρα για αλλαγή κάτω από τα δοκάρια
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα στο ντέρμπι "δικεφάλων".

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μπορέι ο Αμπέλ Φερέιρα να απολαμβάνει την στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, αλλά αν δεν κερδίσει στο ΟΑΚΑ η γκρίνια θα μεγαλώσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται εδώ και καιρό να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αλλά και στα τακτικά του πλάνα . Δεν πρόκειται να κάνει θεαματικές αλλαγές, αλλά εκείνες που είναι απαραίτητες για να διεκδικήσει το «τρίποντο» στο ΟΑΚΑ.

Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει αν θα διατηρήσει τον Πασαχλάκη στον «άσο» ή θα δώσει μία ευκαιρία και στον Ζίβκοβιτς. Από εκεί και πέρα, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ροντρίγκο (αντί του Μάτος), Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λημνιός και ο Στοχ, με τον Μπίσεσβαρ ως «δεκάρι» (αντί του Πέλκα) και τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Φοβαρί η Ένωση στις στοιχηματικές

Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Η Ένωση θα υποδεχτεί τους πρωταθλητές σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την μάχη του τίτλου. Εκτός από το βαθμολογικό, το παιχνίδι συγκεντρώνει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις περισσότερες εταιρίες, η ΑΕΚ είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα, η Stoiximan.gr έχει τον άσο των «κιτρινόμαυρων» στο 2.35, την ίδια ώρα που το Χ, αλλά και το διπλό του ΠΑΟΚ, βρίσκονται στο 3.20. Από εκεί και πέρα, το over 2.5 goal δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ (2.30), ενώ το under στο 1.60.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments