Αθλητισμός

Αλεσάντρο Σόλι: Ο εκλεκτός του Νταμπίζα για τη θέση του αρχισκάουτερ

Αλεσάντρο Σόλι: Ο εκλεκτός του Νταμπίζα για τη θέση του αρχισκάουτερ
Αλεσάντρο Σόλι: Ο Ιταλός αποτελεί την πρώτη επιλογή του Νίκου Νταμπίζα για την θέση του αρχισκάουτερ στον Παναθηναϊκού.

Αλεσάντρο Σόλι: Πριν λίγες μέρες υπήρχαν διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι δυο τους έχουν εξασφαλίσει την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο δεύτερος ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα με έναν άνθρωπο που θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του.

Ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που να μπορεί να καλύψει τη θέση του αρχισκάουτερ. Το όνομα που έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Αλεσάντρο Σόλι. Ο Ιταλός με Ελληνικές ρίζες έχει κερδίσει τον Νταμπίζα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άντρες έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Αλεσάντρο Σόλι: Φαβορί για τη θέση αρχισκάουτερ στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με το «Sportime», οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πριν από τον αγώνα με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Superleague 1, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό. Οι διαπραγματεύσεις, βέβαια, «πάγωσαν» μετά τη «βαριά» ήττα στο «Κλ. Βικελίδης», αλλά μετά τη βελτίωση του κλίματος, που επήλθε από την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι δύο άνδρες κουβεντιάζουν ξανά και, πιθανότατα, θα κανονίσουν νέο ραντεβού στη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Σόλι είχε απασχολήσει πέρυσι το ελληνικό κοινό, καθώς είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο. Ο ίδιος έχει αποτελέσει κάποτε σύμβουλο της Χόφενχαϊμ, μέλος του τμήματος σκάουτινγκ που οδήγησε την Πιατσέντζα σε άνοδο από την 4η στην 3η κατηγορία Ιταλίας, παρά τα οικονομικά προβλήματα, ενώ έχει συνεργαστεί με τη σουηδική Μιάλμπι και την Εθνική Γκουάμ.

Το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η υπόθεσή του, θα φανεί στην επερχόμενη διακοπή, όπου δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Σόλι μπορεί, ασφαλώς, να βοηθήσει με τις επαφές του στην Ιταλία, ενώ έχει… άκρες και σε χώρες, όπως η Σουηδία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments