Αθλητισμός

Κλάους Αθανασιάδης: Η αντίδρασή του στο γκολ του Σφιντέρσκι

Κλάους Αθανασιάδης: Η αντίδρασή του στο γκολ του Σφιντέρσκι
Κλάους Αθανασιάδης: Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Πολωνού στο ΟΑΚΑ.

Κλάους Αθανασιάδης: Ο Κάρολ Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα στο 16ο λεπτό. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο του “δικεφάλου του Βορρά”, αλλά και από τον Κλάους Αθανασιάδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Έλληνας φορ πανηγύρισε κι αυτός με τη σειρά του το γκολ του Σφιντέρσκι που έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι με αρκετές συγκινήσεις, το οποίο είχε άλλα τρία τέρματα, με τους δύο δικεφάλους να μένουν στο 2-2. Το γκολ του Σφιντέρσκι στο 16ο λεπτό ήταν το τρίτο του στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Πολωνό επιθετικό να έχει ξεκινήσει δυναμικά την φετινή σεζόν.

To φοβερό στιγμιότυπο με τον Μπίσεσβαρ

Ένα φοβερό στιγμιότυπο έλαβε χώρα λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστής ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ένας πιτσιρικάς ο οποίος τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπίσεσβαρ έδωσε το χέρι του στον πιτσιρικά και εκείνος δεν έκρυψε τη χαρά του. Στο βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με σχόλιο: «Όταν σου τυχαίνει να πιάσεις το χέρι του Μπίσεσβαρ», μπορείτε να δείτε τη φοβερή αντίδραση του πιτσιρικά η οποία έγινε viral!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments