Αθλητισμός

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Γκαγιάς Ζαχίντ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης έφτανε και περίσσευε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-1: Πέρασαν πέντε αγωνιστικές, αλλά το καλό ήρθε για τον Παναθηναϊκό, που πήρε την πρώτη του νίκη στην Super League 1, με το εξαιρετικό γκολ του Γκαγιάς Ζαχίντ στο 20ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, έδωσε συνέχεια στις εμφανίσεις με “συνοχή”, έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και από νωρίς έκανε αισθητό στους “κυανέρυθρους” το ότι θα έχει το πάνω χέρι.

Χωρίς να εντυπωσιάσουν, οι πράσινοι έχασαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, αλλά ο -κινητικότατος- Ζαχίντ είδε τον Κότνικ να αποκρούει την κεφαλιά του στο 51′, και οι Ινσούα – Μπουζούκης είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν στο δοκάρι του Πανιωνίου. Οι πράσινοι έφτασαν τους πέντε βαθμούς, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν στην Αθήνα την εξαιρετική Ξάνθη, με στόχο να της κόψουν τη… φόρα και να χτίσουν το δικό τους σερί.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με τον κορυφαίο του παίκτη. Ο Ζαχίντ πήρε την μπάλα σε θέση μέσα αριστερά από τον Ινσούα και με καταπληκτική εκτέλεση την έστειλε στην απέναντι γωνία, κάνοντας στο 20ο λεπτό το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας (84’ Παπανικολάου), Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Άρτσε (66’ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Αραμπουλί, Μανιάτης (57’ Καμαρά)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης (88’ Χατζηθεοδωρίδης), Ζαχίντ, Μολό (71’ Μπεκ), Περέα (67’ Κολοβός)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments