Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς στο Βελιγράδι

Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του Πορτογάλου για το ματς στο Βελιγράδι
Πέδρο Μαρτίνς: Οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που περίμεναν όλοι στο ματς με τη Λαμία, επικρατώντας με 2-0 και επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής. Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα ματς το οποίο εν πολλοίς θα δρομολογήσει την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος και δη νίκης, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα από νωρίς για την κατάληψη έστω της τρίτης θέσης που εξασφαλίζει συνέχεια μέσω του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, λίγο – πολύ, αποφασίσει το τι θα κάνει, όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Σύμφωνα με το “Φως”, ο Πορτογάλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, την οποία έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα να επιστρέφει, παίρνοντας θέση στα αριστερά της τετράδας. Ο Ναμπίλ Μεριά ξεκουράστηκε στο ματς με τη Λαμία και θα πάρει μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, με τον Σεμέδο να είναι ο παρτενέρ του.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πήρε ανάσες στο ματς με τη Λαμία και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, στα χαφ. Παρά τις σκέψεις που φέρεται να κάνει ο Μαρτίνς για τον Καμαρά, δύσκολα θα “σπάσει” το δίδυμο με τον Γκιγιέρμε. Ο Μασούρας θα πάρει θέση στα άκρα, με τον Ποντένσε στην άλλη μεριά και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι διαθέσιμος, εκτός απρόοπτου για να αποτελέσει τη δημιουργική λύση πίσω από τον Γκερέρο, ενώ ένα από τα διλήμματα του Μαρτίνς αφορούν τον Ποντένσε που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι βασικός, αλλά υπάρχει μία μικρή περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ο Ραντζέλοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments