Ελλάδα

Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε κοριτσάκι δύο ετών στο πρόσωπο

Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε κοριτσάκι δύο ετών στο πρόσωπο
Πέλλα: Κοριτσάκι δύο ετών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Πέλλα: Μία ακόμα επίθεση σκύλου σε παιδί σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε χωριό της Πέλλας. Συγκεκριμένα, θύμα έπεσε ένα δίχρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι συγγενικού προσώπου όταν γύρω στις 18:30, δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, το 2 χρονών κορίτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης καθώς είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο. Το δίχρονο κορίτσι δέχθηκε την φροντίδα των γιατρών του Νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες,  είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας. Υπενθυμίζεται πως  το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που σημειώνεται στην χώρα μας αυτό τον μήνα καθώς πριν λίγες μέρες ένας σκύλος ιδίας ράτσας είχε τραυματίσει θανάσιμα ένα βρέφος τριών μηνών στα Γλυκά Νερά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments