Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το ανατριχιαστικό τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το ανατριχιαστικό τροχαίο
Θεσσαλονίκη: Θύμα της σφοδρής σύγκρουσης ένας 64χρονος κάτοικος του Αγίου Βασιλείου, ο οποίος λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, είχε αφήσει τη γυναίκα του στην εκκλησία.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το ανατριχιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στερώντας τη ζωή από έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους οκτώ, μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Open.

Όπως θα δείτε και εσείς στις εικόνες που καταγράφηκαν από τις κάμερες του καταστήματος, φαίνεται το αυτοκίνητο που μετέφερε τους μετανάστες να συγκρούεται με σφοδρότητα πάνω σε ένα άλλο όχημα, το οποίο κόβεται στη μέση και τα κομμάτια του εκσφενδονίζονται στο διπλανό κατάστημα. Οι θαμώνες συγκλονισμένοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους. Η υπάλληλος του καταστήματος αντικρίζοντας τις εικόνες τραβάει τα μαλλιά της.

Θύμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι ένας 64χρονος κάτοικος του Αγίου Βασιλείου. Ήταν συνταξιούχος δάσκαλος και ψάλτης της εκκλησίας. Λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, είχε αφήσει τη γυναίκα του στην εκκλησία, λένε συντοπίτες του.

 Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο 25χρονος Μολδαβός  συνελήφθη , ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι 12 αλλοδαποί που επέβαιναν στο πρώτο όχημα και μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης.
 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα. Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη. Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments