Διεθνή

Νότια Καλιφόρνια: Το ονειρικό σπίτι που βρίσκεται σε υψόμετρο 9.000 ποδιών (pics)

Νότια Καλιφόρνια: Το ονειρικό σπίτι που βρίσκεται σε υψόμετρο 9.000 ποδιών (pics)
Νότια Καλιφόρνια: To ακίνητο είναι 1.486 τετραγωνικών μέτρων και είναι τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο 3.420 στρεμμάτων.

Νότια Καλιφόρνια: Μια ονειρική έκταση απέκτησε ένας άνδρας, εν ονόματι Rick Knudsen, στη Νότια Καρολίνα, από τη στιγμή που κέρδισε 180 εκατομμύρια δολάρια σε λοταρία. Ο  συγκεκριμένος έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας από εμάς αν βρισκόμασταν στη θέση του, επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό ακίνητο που βρίσκεται σε υψόμετρο 9.000 ποδιών.

Το Eagle Crest Mountain Estate είναι ένα ακίνητο 1.486 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο είναι τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο 3.420 στρεμμάτων με ανεμπόδιστη θέα που εκτείνεται στην Salton Sea και πέρα ​​από την Καταλίνα. Το μοναδικό αυτό ακίνητο βρίσκεται σε υψόμετρο 9.000 ποδιών στη Νότια Καλιφόρνια, και περιλαμβάνει δύο λίμνες, ένα ράντσο 45 βουβαλιών, ένα μπριζολάδικο και το δικό του σαλούν.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακό, καθώς διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ένα γκαράζ έξι θέσεων, έναν ανελκυστήρα με τρία επίπεδα, μια υπερσύγχρονη κουζίνα, ένα home theater 17 θέσεων με ηχοσύστημα George Lucas, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, κελάρι κρασιού και την δική του πηγή νερού. Το σπίτι διαθέτει επίσης πολλές τζαμαρίες και υπαίθριες βεράντες, οι οποίες προσφέρουν απίστευτη θέα στο γύρω τοπίο.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments