Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9)

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (29/9).

Κριός Κάρτα: Οι εραστές

Έχετε την επιλογή να πάρετε το άγχος των άλλων ή να το αφήσετε στην πόρτα σας και να απολαύσετε τη ζωή. Σήμερα, κάντε ό,τι είναι καλύτερο για σας. Δεν χρειάζεται να χάσετε τα όμορφα της ζωής για τα λάθη κάποιου άλλου.

Ταύρος Κάρτα: Ο Τρελός

Μια νέα αρχή μπορεί εύκολα να φέρει άγχος, ακόμα κι αν είναι με τον καλό τρόπο. Χαλαρώστε. Το ‘χετε! Βλέπετε ήδη στο μυαλό σας πώς θα είναι το μέλλον. Απολαύστε το ταξίδι, αφεθείτε και περάστε καλά.

Δίδυμοι Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να μην είναι εύκολο για σας να ανοιχτείτε. Μόλις όμως ξεκινήσετε, τα συναισθήματά σας αρχίσουν να ρέουν. Είναι καλό να μοιράζεστε αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Είναι μέρος της υπέροχης διαδικασίας επούλωσης που μπορεί να απελευθερώσει το πνεύμα σας.

Καρκίνος Κάρτα: Ο Πύργος

Η ζωή είναι μικρή και δεν θέλετε να σας πάρει περισσότερο απ’ όσο πρέπει για να πάρετε μια απόφαση. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να καταλάβει την εικόνα και έπειτα επιλέξτε τι θέλετε.

Λέων Κάρτα: Ο Θάνατος

Είστε τόσο δημιουργικοί. Μπορεί να περάσατε μια περίοδο ξηρασίας και να μην νιώθατε σε επαφή με την καλλιτεχνική πλευρά σας. Τώρα, μπορείτε να ζωγραφίσετε, να χρωματίσετε και να παίξετε μουσική για να εκφράσετε την τέχνη σας με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Παρθένος Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Θέλει χρόνο για να θεραπευτούν οι πληγές. Μερικές φορές περιμένετε κάτι μεγάλο να συμβεί ή παίρνετε βοήθεια από έναν επαγγελματία ή βρίσκετε απαντήσεις σε ένα βιβλίο, αλλά υπάρχουν και απαντήσεις και εργαλεία που βρίσκονται μέσα στην καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε τα.

Ζυγός Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Έχετε όλη την αγάπη που χρειάζεστε και σας υποστηρίζει το σύμπαν. Ακόμα κι αν η οικογένειά σας ή οι φίλοι σας σάς απογοητεύσουν, η γη είναι η μητέρα σας και το σύμπαν ο πατέρας σας. Εμπιστευτείτε την καθολική και άχρονη εμπειρία της ζωής. Την έχετε μαζί σας. Απλώς ζητήστε τη.

Σκορπιός Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ακούστε την καρδιά σας. Τα συναισθήματά σας είναι οι αληθινοί δάσκαλοι. Μερικές φορές όταν δεν είστε σε σωστή διάθεση, μπορεί να νιώθετε μουδιασμένοι και κουρασμένοι. Μην αφήνετε τους άλλους να σας λένε πώς να νιώθετε. Βρείτε τι πάει στραβά και αφήστε τη συναισθηματική σας πυξίδα να σας οδηγήσει εκεί που ανήκετε.

Τοξότης Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Είναι ώρα να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει αλλά είναι καλό για σας. Όταν δοκιμάζετε νέα πράγματα, έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε το μυαλό σας και την καρδιά σας σε όλων των ειδών τις εμπειρίες. Έτσι, κάντε κάτι μικρό που μοιάζει δύσκολο. Προσπαθήστε, δηλαδή.

Αιγόκερως Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Όταν δύο άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλο, η δουλειά μοιάζει ελαφρύτερη και πιο εύκολη. Βρείτε το ταίρι σας. Ζητήστε βοήθεια. Μείνετε σε επαφή με τους άλλους. Μην αφήνετε μια φιλία να πεθάνει γιατί δεν έχετε χρόνο. Επειδή δεν έχετε χρόνο, βρείτε χρόνο να μείνετε σε επαφή και να δουλέψετε μαζί.

Υδροχόος Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Τα δυνατά συναισθήματα μπορούν να τυφλώσουν το άτομο με θυμό, αλλά πάντα είναι καλό να συγχωρείς ακόμα κι αν δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Ιχθύες Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Λίγος ήλιος και μια βόλτα κάτω από τα αστέρια μπορεί να σας βοηθήσει πολύ σήμερα. Μην χάνετε το θαύμα της φύσης. Πηγαίνετε κοντά σε ένα σώμα νερού ή κάπου ήρεμα και ζήστε τη στιγμή. Ελέγξτε την εμπειρία σας σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments